Pörgős napom

Ma angol órával indult. Így tűnik a következő levélben már majd feltételességet is le fogok tudni írni :)

Aztán beindult a móka: A jelentkezéseket gyorsan elintéztem. Szerződés ügyben írtam újra Pepének és nekiláttam a fordítások előkészítésének. A fordítást segítő szoftvert adományba kapjuk és épp most jár le az előző évi, tehát beszámolót írtam, hogy mit sikerült létrehozni az előző évben, nekem is jó volt visszatekinteni meg tervezni, hogy idén mit is akarunk majd fordítani. A János tehát Obó fogja most fordítani, az Apollót Tündi. Ma megjönnek a licencek kezdődhet a munka vele. Valószínűleg egy programfrissítést is kell majd hozzá csinálni, így ma lementettem biztonsági mentésként a szerverre az eddigi fordításokat. Kicsit meglepődtem, hogy 2,9GB méretű anyagot kellett másoljak.

A hétvégi Kornéliusz hanganyagát mentettem le a diktafonról, konvertálás tömörebb formátumra, töltés föl a szerverre.

Aztán beszéltem a hétvégi kurzusok igazgatóival: Tibi atya, Jocó, Attila. Püspökszentlászlót vagy 35-en voltak a Fülöpön. A 2. bérmálkozód Fülöp is jó volt. A Kornéliusz teammel meg már sokat beszéltem. Változtatnak egy kicsit a kurzuson, de ez így van rendjén is. Ez volt a második. Holnap indul 61 fővel az Ászáf kurzus, beszéltem Lacival az igazgatóval és Bubuval, a koordinátorral, aki egy kicsit meg van szeppenve, mert ennyi embert még nem koordinált.

Janival beszéltünk az ifi misszióról, aztán Évával. Szerveznünk kell neki másik helyszínt, mert időközben elfoglalták a nagytermet az áprilisi vezetői találkozó előtt. Esti Kocsi Kati kért segítséget a Shalom-os kvázi Fülöp kurzushoz.

Szóval, ma pörögtem. A rajzolásig nem jutottam. Majd holnap: rajzolás, ifi-s nap szervezése, pénteki szegedi képzési napra készülés.

  • Jóbel