Spanyol nap

A mai nap spanyollal keltem és feküdtem. Elvileg spanyol órán lett volna, de mivel Pepe tegnap küldött szerződéstervezetet a könyvekre, ezért most óra helyett ezt fordítottuk. A régi szerződései angolul voltak, de szinte érthetetlen angolsággal. Ez a mostani sokkal világosabb, jobb is, egyszerűbb is. Ennek örültem. Lefordítottuk Ildivel, aztán begépeltem. Bekértem gyorsan egy nyomdai árajánlatot, milyen árak vannak most. Hát... a kevéske pénzünk nem lesz elég. A két könyvet (János, Apolló) akkor tudjuk kiadni, ha ki példányszámú kiadást csinálunk (250 db), erre lehet elég a pénz. Még attól függ ez leginkább, hogy Pepének mennyi jogdíjat fogunk fizetni. Katival megvitattuk, aztán megírtam Pepének a választ. Remélem gyorsan elkészülhet végre ez a szerződés és indulhat a munka. A pénzt meg rád bízom Jézus.

Ma is voltak jelentkezők, intéztem őket. Sajnos elmarad a séi Fülöp kurzus a hétvégén (Szombathelyi Egyházmegye), ezt levettem mindenhonnan.

Aztán pedig, ahogy ezzel végeztem, újra nekiláttam a Fenntartói Klub szervezéséhez: telefonok, megállapodások.

Ágó kért segítséget a Fülöp kurzusukhoz, de ahhoz hozzá se tudtam kezdeni. Van egy kb. 10-15 pontos teendők listám. Sehogy se jutok oda, hogy a honlapot csináljam, pedig ezt kellene márciusban...

Aztán este, amikor már elfáradtam, leültem egy kicsit spanyolt tanulni...

  • Jóbel