Fenntartói űrlap

Ez az űrlap a Szent András Fenntartói Klubhoz való csatlakozásra szolgál. Kérjük, töltsd ki, ha csatlakozni szeretnél és felvesszük veled a kapcsolatot!

Adatkezelés • Ezen az űrlapon a Szent András Evangelizációs Iskola számára megadott személyes adatok kezelője a Szent András Evangelizációs Alapítvány. Az adatok adminisztrációját az Iskola Titkársága végzi. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – kizárólag a Szent András Fenntartói Klubbal kapcsolatos kapcsolattartás, hírlevélküldés céljából kezeljük. A megadott adatokat kívülálló harmadik személyek számára az álnév kivételével semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. Az űrlap beküldése az Iskola számára egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti.
Az adatokat a titkarsag@ujevangelizacio.hu címre küldött kérésre töröljük.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-69967/2013.

A testvérek fele így gondolkodik: Természetes, hogy a teljes nevem írjátok ki, mert ezzel tanúságot teszek arról, hogy a Szent András egy fontos, támogatásra méltó csapat, ha valaki látja a nevem, akkor az ösztönző lehet a számára. A testvérek másik fele így gondolkodik: Jézus óvja a szívünk tisztaságát, ezért figyelmeztet: „amikor alamizsnát adsz, ne tudja bal kezed, mit tesz a jobb” (Mt 6,3), ezért ők álnevet választanak maguknak. Tehát, kérünk ide azt írd, ahogy Te szeretnéd: a teljes neved, vagy egy álnevet.
Ide fogod megkapni a havi beszámolókat.
Ezen a számon fogunk keresni.
Ahol megtalál a posta, ha írásbeli beszámolót küldünk: Irányítószám, helység, utca, házszám.
Ft
Havonta mennyivel szeretnéd támogatni?
Ha szeretnél valamit hozzátenni.