Fotók a szegedi egyetemistáknak tartott Új élet Krisztusban kurzusról

Szeptemberben a szegedi fiatalok tartottak fiataloknak egy különleges Új élet kurzust.

Rebi, a kurzus igazgatója, így írt a különleges hétvégéről:

„Új Élet Krisztusban Kurzust tartottunk egyetemista korosztályúak számára Szegeden, a jezsuiták templomában.
Csodákkal teli hétvégét élhettünk át, amiért nagyon hálásak vagyunk az Atyának.
A kurzus különlegessége, hogy "családos" légkör volt rajta. Amellett, hogy a 21 résztvevőből 7 fiatal bárkás rokon volt, azon bárkás szülők gyermekeit evangelizálhattuk, akik anno bennünket is evangelizáltak. Ezen kívül szüleinket kértük fel a konyhás szolgálatra. Illetve, több olyan fiatal barátunk jött el a kurzusra, akiket már évek óta hívunk az Új életre, és most mind egy helyen voltak.
Résztvevőink arról számoltak be, hogy most már értik miért lelkesedünk úgy a kurzusok iránt, szabadulásokat és gyógyulásokat éltek át a hétvégén, megtértek és találkoztak a Szentlélekkel is a szívükben.
Személyesen, kurzusigazgatóként megtapasztaltam, hogy a vezetésnek ára van, komoly szellemi harc. Böjt és ima nélkül nem megy, és még így is lesznek váratlan dolgok, amiket az evangelizációért el kell hordoznom, hordoznunk.
A team szolgálatában csodás volt, hogy egy-egy helyzetben képesek voltunk megragadni a kiengesztelődés ajándékát, és szeretettel továbblendülni, nem ragaszkodtunk a sértettségünkhöz, hiszen barátok vagyunk. Nagyon sokat fejlődünk jellemben, emberileg.
A mentorunk pedig segítette, hogy tisztán lássuk, hol fejlődhetünk még a tanításainkban, és a Szent András-os indentitásunkban.
Hálásak vagyunk a befogadóinknak, a jezsuitáknak is, nagyon nagy szeretettel és nyitottsággal fogadtak minket. Legfőképp pedig Jézusnak vagyunk hálásak, hogy a nevünk fel van írva a Mennyben. ”

Valóban hála Istennek mindezért!

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki