Felhasználási feltételek

Creative Commons License

Az oldalon megjelenő tartalom jogtulajdonosa a Szent András Evangelizációs Alapítvány. Néhány tartalom: a logó, a rajzok és a képgaléria fényképei szerzői jogvédelem alatt állnak: © 1999–2015 Szent András Evangelizációs Alapítvány. Minden további tartalmat a Creative Commons Jelöld meg! 2.5 Magyarország Licenc alatt tesszük közzé, kivéve, ha ezt külön jelezzük. Az oldalon található illusztrációs képek közül többet más szerzőktől vettünk át valamely CC licenc hatálya alatt és ilyenkor az eredeti szerzőket és a mű eredeti forrását fel is tüntettünk. Ezen művekre az eredeti CC licenceik vonatkoznak.

Vagyis, közérthetően összefoglalva, az oldal tartalma (a rajzok kivételével) szabadon másolható, módosítható, terjeszthető, és egyéb módon felhasználható a következő feltételekkel: a tartalom az eredeti webcím, ill. szerző (szentandras.ujevangelizacio.hu) feltüntetésével és az eredeti helyre mutató hivatkozással együtt szerepel.

E feltételtől a jogtulajdonos engedélyével lehet eltérni.

Az oldalakra beküldött hozzászólások a megjelenés után a szentandras.ujevangelizacio.hu tulajdonát képezik, és érvényesek rájuk a fenti felhasználási feltételek.

Az oldal sütiket alkalmaz a látogatók oldalon belüli tevékenységének azonosítására.

  • Jóbel