Mi legyen velünk

Mi legyen a munkatársak képzésével, milyen utat látsz jónak? A te teamed mennyire érett? Miben kellene képződnötök? Milyen kurzus megtartásában működnétek közre, mire van szükség nálatok?

Fórumok: 

  • Jóbel

Gencsi team

A mi (gencsi) teamünk újjászületett. Elég sok személyi változás történt. De most végre már kezd kialakulni egy irányvonal, amibe be lehet állni.

A teamünk földi magalapítója kiszállt a buliból, mert más dolgok fontosabbak lettek számára, a dicsőítés vezetőnk és egyik alapemberünk (Gájer Lackó) kispap lett, így ő is kiesett. Egy másik közbenjárós és koordinálással foglalkozó tesónk visszaköltözött az Úrhoz. Jézus azonban gondoskodott a hiányról, sőt ma már kezd kialakulni 2 fülöpös team gencsen. Azaz 6-7 fix emberünk van, akik bármikor bevethetők fülöpön. Gencsi team jelenleg: Nardai Anita, Tömő János, Varga Zsófia, Kovács Szilvia, Gueth Niki, Görög Andi, Móriczné Zs. Nóri. Vannak még emberek, akik szeretnének beszállni a fülöpös teambe, őket folyamatosan építjük be.

Korábban évente egy fülöpöt tartottunk, de 2002 óta félévente tartunk egyet. Mindig van annyi jelentkező, hogy érdemes legyen megtartani. Ez Isten kegyelme, másrészt a folyamatos evangelizáció eredménye. Szeretnénk egyhétvégés lelkigyakorlatok tartani, melyek később méltók lehetnek a kurzus elnevezésre is. Fő célunk az evangelizáció, és a Szombathelyi Egyházmegye területén élő fiatalok missziója.

Hosszabb kurzust nem szeretnénk megtanulni, mert nem valószínű, hogy valaha is tartanánk ilyet. Nálunk a faluban arra lenne szükség, hogy rövid, könnyen továbbadható, evangelizációra felkészítő kurzusok szülessenek, mert arra eljönnek az emberek. Szükségünk van továbbá sok-sok imára, hogy a Szentlélek vezetése és jelenléte alatt tudjunk munkálkodni a lelkek üdvére. Köszönjük imáitokat!

Üdv. Talán egy közöss

Üdv. Talán egy közösség kurzusra, Apolo 1és2, Ásszáfra Nagyobb összefogás kell a közösségek között. Több megértés, és nem egymás gerendáival való foglalkozás. több szeretet és áldás, valamint kegyelem. Isten áldása legyen rajtatok