Álomlátó József kurzus Ménfőcsanakon

Kép forrása: http://freebibleimages.org/download/?story=FB_Josephs_Dreams&format=JPEG

Józsefet eladták testvérei, hogy ne legyen útban otthon, majd alakultak a dolgok... Ha őbenne megnézed életedet, mintegy tükörben, sok emléked begyógyulhat.

Ti rosszat forraltatok ellenem, de Isten jóra fordította azt. (Ter 50,20)

Kurzusigazgató: 

Beke Tünde-Lidia

Kezdés: 

2018. október 19., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2018. október 22., hétfő 14.00 –

Helyszín: 

Árpád-házi Szt. Margit Evangelizációs Centrum, Győr-Ménfőcsanak, Horgas u. 4.

Megközelítés: Gépkocsival az M1-es autópálya Győr-Ménfőcsanaki kijáratán keresztül. Autóbusszal a győri főpályaudvarról induló bizonyos helyi (pl.: 22), illetve távolsági (Győrújbaráthegyi = 32-es helyi járat) járatokkal. A buszmegállótól 10 perc sétával lehet a házhoz jutni.

Szállás: 

A szállás is házon belül van.

Hozzájárulás: 

A kurzus ára 15.000 Ft körül lesz, még függ attól, milyen pályázatot sikerül írni és megnyerni rá. Ha a pénz miatt félsz eljönni, imádkozz a pénzszerző akcióinkért, és szólj, hogy kell segítség.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot a kurzushelyszín címére várjuk.

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:
tunde.lidia-KUKAC-t-online.hu
+36 30 6135918

Jelentkezési határidő: 

2018. október 12., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-10-20
  • obo

Hozzászólások

kurzus időtartama.

Testvérek, este 6-kor kezdünk, hétfőn ebéddel végzünk. Jeleleg 18 jelentkezőnk van, aki jöni akar, legyen szíves igyekezzen jelentkezni, mert ha nem lesz elég amber, akkor nem tudjuk megtartani a kurzust és csütörtök (október 11) este lemondom. Nem zidok róla, hoyg egyhamar lenne a követlező, ne szalasszátok el a lehetőséget! Legyetek áldottak!