Fotók a szőregi Ábrahám képzésről

Miután a Noé Bárkája egy többgenerációs iskolaközösség – vagy ahogy egész pontosan megfogalmaztuk a képzésen: „a paprikában egy bébi-paprika is van” – Ábrahám képzés tartottunk magunknak. Robi atyánál gyűltünk össze a plébánián és együtt töltöttük a napot (de most kivételesen böjtös koszton). Jó volt a kurzus vissza- és összerázódnak is COVID után és noha magunk között voltunk, minden úgy csináltunk minden egy rendes kurzuson, hogy „szokjuk”.

A képzés végén osztották meg a testvérek:

  • „Már sokszor hallottam róla, de így egyben jó látni az iskola történetét. Ábrahám történetét az összes iskola-tagnak tudni kell, hogy láthassuk a célt és közösen nézhessünk ugyanabba az irányba.”
  • „Évek óta vártam erre a belső képzése (amikor menni akartam, elmaradt) és most öröm van bennem, hogy a maga teljességében föltárult előttem a Szent András víziója. Sokat köszönhetek az Iskolának, szeretem ezt az Iskolát, és ezen az Iskolán keresztül (is) szeretném szolgálni az Isten Országát – immáron megerősödött vízióval.”
  • „Hatalmas Kincset kaptam ma Istentől. Nagyok sokat jelent számomra a vízióról szóló tanítás (is) és a saját életem vonatkozásában is. + Most márt értem, tudom, hogy hol vagyok, e ez nagyon jó!”
  • ”Isten rám (is ) bízta az Ő »ügyét«, vízióját.”
  • „Az Egyház az egymáshoz kapcsolódó víziók szövedékén keresztül teljesíti Isten üdvösség-tervét.”

Már készülünk a következő kurzusunkra!

Esemény hivatkozás: 

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • Jóbel