Fotók a zalaegerszegi Benjamin kurzusról

Májusban Benjamin kurzuson vettek részt a zalaegerszegi ovisok.
Niki a kurzus vezetője így mesél a kurzusról:
„Amikor a gyermekszívek Istennel dobbannak...
Három élménydús napot töltöttünk együtt májusban a zalaegerszegi Szent Család Óvoda iskolába készülő gyermekeivel Isten jelenlétében.
Tartalmas délutánok voltak a Szent András Evangelizációs Iskola gyermekeknek szóló Benjamin kurzusán imával, énekkel, bábozással, ünnepléssel, barkácsolással és igazán mély beszélgetésekkel. Nagy izgalommal várták a gyermekek a lelkigyakorlatot, és mindegyikük szívében elindult valami. Megtapasztalták az Atya Isten hatalmas és teljesen ingyenes szeretetét. Megélték, hogy a bűn nagyon csúnyává tudja festeni a szívünket, de mégsincs minden veszve, mert a Fiú Isten mindannyiunkat megváltott és újra összekötötte az embert Istennel. Jézus Krisztusban győztesek vagyunk, ezért minden okunk megvan örvendezni az Úrban! Megéreztünk a Szentlélek vigasztaló, bátorító jelenlétét. Együtt éltük meg, hogy a Lélek által indított imádságban szívünk-lelkünk együtt dobbanhatott az Istennel.
A gyermekek megtalálták a bennük rejlő kincseket, melyekkel barátaiknak örömet tudnak szerezni. Megtapasztalták, hogy együtt, Isten jelenlétében lenni egészen különleges élmény. A kurzus alatt mindannyian formálódtunk, gyógyultunk, kiengesztelődtünk résztvevők és szolgálók egyaránt. A gyermekek szülei a kurzus minden percét stabil imaháttérrel támogatták, így lélekben nagyon közel lehettek gyermekeikhez és szerető Istenünkhöz, akinek a kegyelméből áldott időt töltöttünk együtt.”
Istennek hála mindezért!

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki