Ábrahám képzés - hogy megismerd a Szt. András víziót és lásd saját elhívásodat

Kép: (CC) Risto Kuulasmaa: Focal Point; fájl: 8472888474_69c1bc204f_o.jpg; forrás: https://www.flickr.com/photos/zachris/8472888474

Jézus örömhírt hirdetni küldött bennünket.
Szeretnél aktív részese lenni Isten cselekvésének? Szeretnél részt venni a Szent András Evangelizációs Iskola szolgálatában? Úgy érzed, Isten hív erre? Gyere, lásd, hogy erre hívott-e Isten! Ha igen, akár be is léphetsz a csapatunkba.
Esetleg már tagja vagy az Iskolának, de nem is tudod pontosan, merre halad ez a vonat? Elárulom: Firenzébe. Hogy mi ez a Firenze? Erről lesz itt szó. Mert tudod, máshogy épít az, aki tudja mit épít… Szóval, ha már építed, akkor ez a munkatársi képzés alapvető a számodra.
Ez a nap eligazít az Iskola víziójában és küldetésében. Tömör és velős: 10 pontban összefoglaljuk a lényeget az Iskoláról. A nap végére el tudod dönteni, van-e neked helyed a Szent András Evangelizációs Iskolában.
Ábrahámról kapta e nap a nevét: ő azért indult el, mert víziót kapott Istentől és felismerte a küldetését. Sőt, meg is osztotta az Istentől kapott vízióját másokkal. Ebben lesz részed: megosztjuk veled a Szent András Evangelizációs Iskola vízióját és küldetését.
Az Ábrahám képzésre tehát munkatársakat várunk és olyanokat, akik már több kurzuson voltak, tetszik nekik az Iskola és felmerült már bennük, hogy ők is szívesen szolgálnának velünk. Mi is ezzel az érzéssel, gondolattal kezdtük el.

Kurzusigazgató: 

Gyuris Gellért

Koordinátor: 

Joanovits Róbert

Kezdés: 

2015. október 17., szombat 9.00 –

Befejezés: 

2015. október 17., szombat 18.00 –

Helyszín: 

Szent András Iroda, 1116 Budapest, Fehérvári út 168–178. C. fszt. 35. 171-es kapucsengő

Szállás: 

Amennyiben még péntek este érkeznél, szállásra korlátozott számban van lehetőség, 1500Ft/fő/éj.

Hozzájárulás: 

A képzés költsége 2000 Ft, amely magában foglalja az ebédet és a vacsorát is.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet, vagy ímélben a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Joanovits Róbert
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu
+36 20 3219779

Jelentkezési határidő: 

2015. október 10., szombat

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Nyitott szívet. Teljes Szentírást.

További információk: 

A képzés 9-órakor kezdődik, 1/2 9-től lehet regisztrálni.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-15-17
  • obo