Ábrahám képzés Zalaegerszegen

Tommy Jepsen fotója: https://www.pexels.com/photo/blurred-motion-of-train-at-railroad-station-312848/

Jézus örömhírt hirdetni küldött bennünket. Szeretnél aktív részese lenni Isten cselekvésének? Szeretnél részt venni a Szent András Evangelizációs Iskola szolgálatában? Úgy érzed, Isten hív erre? Gyere, lásd, hogy erre hívott-e Isten! Ha igen, akár be is léphetsz a csapatunkba.

Esetleg már tagja vagy az Iskolának, de nem is tudod pontosan, merre halad ez a vonat? Elárulom: Firenzébe. Hogy mi ez a Firenze? Erről lesz itt szó. Mert tudod, máshogy épít az, aki tudja, mit épít… Szóval, ha már építed, akkor ez a munkatársi képzés alapvető a számodra.

Ez a nap eligazít az Iskola víziójában és küldetésében. Tömör és velős: 10 pontban összefoglaljuk a lényeget az Iskoláról. A nap végére el tudod dönteni, van-e neked helyed a Szent András Evangelizációs Iskolában. Ábrahámról kapta e nap a nevét: ő azért indult el, mert víziót kapott Istentől és felismerte a küldetését. Sőt, meg is osztotta az Istentől kapott vízióját másokkal. Ebben lesz részed: megosztjuk veled a Szent András Evangelizációs Iskola vízióját és küldetését.

Az Ábrahám képzésre tehát munkatársakat várunk és olyanokat, akik már több kurzuson voltak, tetszik nekik az Iskola és felmerült már bennük, hogy ők is szívesen szolgálnának velünk. Mi is ezzel az érzéssel, gondolattal kezdtük el.

Járd be a földet széltében és hosszában, mivel neked adom azt. (Ter 13,17)

Kurzusigazgató: 

Joanovits Róbert, Obo

Koordinátor: 

Mózsa Veronka Hajnal

Team további tagjai: 

Nagy Zsolt

Kezdés: 

2020. április 4., szombat 9.00 –

Befejezés: 

2020. április 4., szombat 18.00 –

Helyszín: 

Szent Család Óvoda
Zalaegerszeg, Köztársaság út 12.


Nagyobb térkép

Hozzájárulás: 

A kurzus bejárós.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Mózsa Veronka Hajnal
hajnimozsa-KUKAC-gmail.com
Szent Család Óvoda, 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 12.

Kérjük, jelentkezz időben! A kurzust 16 főtől rendezzük meg. Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Mózsa Veronka Hajnal
+3630 6905954

Jelentkezési határidő: 

2020. március 28., szombat –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Nyitott szívet, teljes Szentírást.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-20-12
CsatolmányMéret
PDF ikon Nyomtatható szórólap (PDF)346.47 KB
  • Jóbel