Benjamin 1 kiképző

Sharon fotója: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/szemely-kezek-festes-aranyos-1148998/

Az „Új élet Krisztusban” kurzus gyerekekre szabott változata a Benjámin kurzus. A lelkigyakorlat különleges, kivételes alkalom arra, hogy Jézushoz vezessük  legkisebb, de lélekben talán legnagyobb kis testvéreinket. A Szentírás alapján ( Ter37,50) Benjaminnak (jobb kéz fia, a legkisebb)  mondják egy család vagy más közösség legfiatalabb (és kedvelt vagy épp kényeztetett) tagját.

Az óvodás korú gyermekeket megszólító lelkigyakorlatot Angela M. Chineze, a Szent András Evangelizációs Iskola Brazíliai Nemzeti Irodájának az igazgatója dolgozta ki, módszertana alkalmazkodik a 3-7 éves gyermekek sajátosságaihoz. A kurzus a Szent András Evangelizációs Iskola gyermekprogramjának a része.

A kurzus nem száraz elméleti anyagok átadásából fog állni, hanem a résztvevők aktívan be lesznek vonva különböző tevékenységekbe. A képzés közben a résztvevők megtanulhatják a kurzus módszertanát, ugyanakkor megtapasztalják Isten közelségének az élményét is, hogy később ne csak elméletet adjanak tovább, hanem ebből a tapasztalatból merítve tudják Istent közel vinni a gyerekekhez.

Kurzusigazgató: 

Horváth-Kustán Nikoletta

Koordinátor: 

Mózsa Hajnal

Kezdés: 

2021. július 10., szombat 8.00 –

Befejezés: 

2021. július 10., szombat 17.00 –

Helyszín: 

Zalaegerszeg, Szent Család Óvoda, Köztársaság u. 12.


Nagyobb térkép

Szállás: 

A kurzus bejárós. Szálláslehetőségről e-mailben, vagy telefonon szívesen adunk felvilágosítást.

Hozzájárulás: 

4000 Ft, melyben benne van az ebéd költsége is.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. E-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Horváth-Kustán Nikoletta
kustan.nikoletta-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Horváth-Kustán Nikoletta
+36309980624   

Jelentkezési határidő: 

2021. július 5., hétfő

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-21-7
  • Jóbel