Fülöp kurzus Budapesten

Kedves Honlap-Látogató!

Ezúton szeretettel hívunk és várunk egy hatalmas ajándékkal és egy teljes élet-megváltoztatással kecsegtető hétvégi programra 2006. augusztusában Budapesten.

A program neve: Fülöp kurzus, és garantáltan nem fogsz unatkozni rajta. Gyere el, ha változást szeretnél az életedben, de nem tudod, hogyan vidd végbe!

Letölthető szórólap: 

Kurzusigazgató: 

Nagy Zsolt (20/489-86-43)

Koordinátor: 

Bővebb info: Márai Anikó (20/983-7402)

Kezdés: 

2006. augusztus 25., péntek 21.00 –

Befejezés: 

2006. augusztus 27., vasárnap 18.00 –

Helyszín: 

Verbita Lelkigyakorlatos Ház 1223 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 3-5.

Megközelíthető:

  • A Nyugati pályaudvartól a 4-es villamossal a Budafoki útig kell elmenni, onnan a 3-as busszal a Jókai Mór utcáig kell utazni. Ott az 50-es buszra átszállva a Kápona utcánál kell leszállni.
  • A Keleti pályaudvartól a piros 7-es vagy 173-as busszal a Szt. Imre Kórházig kell menni, ott át kell szállni a 14-es vagy a 114-es buszra, amellyel a Jókai Mór utcáig kell menni. Ott az 50-es busszal tovább a Kápolna utcánál kell leszállni.

Szállás: 

A kurzus helyszínén 2-3-4 ágyas szobákban. Ágyneműt biztosítunk.

Budapestieknek lehetőség van bejárni (ekkor természetesen a kurzusdíj is csökken), de nem ajánljuk a nagy távolságok miatt.

Hozzájárulás: 

6.500,-Ft, amelyet érkezéskor kell befizetni. Benne van a szállás, reggeli, ebéd, vacsora, a kurzus "technikai költségei". Ha anyagi problémáid vannak, kérjük feltétlenül jelezd előre a jelentkezési lapon, de a kurzus díjának a felét mindenképpen kérjük kifizetni.

Jelentkezés és kapcsolat: 

  • Postai úton a letölthető jelentkezési lappal. Jelentkezési cím: Új Jeruzsálem Közösség 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. "C" lph. fszt 35. Kérjük, mellékelj felbélyegzett válaszborítékot, vagy e-mail címet, hogy visszajelezhessünk, tudunk-e fogadni a kurzuson!
  • vagy elektronikusan itt a honlapon (regisztráció szükséges hozzá).

Jelentkezési határidő: 

2006. augusztus 21., hétfő

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Szentírást, tollat, jegyzetfüzetet

További információk: 

Ez a Fülöp kurzus egyben egy országos vezetőképző iskola (Józsue) kezdő és alapozó alkalma is. A vezetőképző szervezői ugyanakkor ezt az alkalmat nyitottan rendezik és szeretettel várnak mindenkit!

Iktatószám/Azonosító: 

HU-06-42
  • Anita