Fülöp kurzus Monoron

Mit készítettél Istenem nekem?

Egy új életet, amelyben megváltozik a gondolkodásmódunk, feltör a szívünkben a hit, helyreáll a bizalmi kapcsolatunk Istennel, visszaadjuk életünk vezetését a kezébe, egyszóval megtérünk Jézushoz. Persze Isten partnerként vár ránk: tőlünk függ, átvesszük-e ajándékot!

Egy igazi lelkigyakorlat, ami előadásokból, imából, rajzokból, énekekből és sok-sok gyakorlatból, közös tapasztalatból áll, hogy valósággá váljon, amit hallasz és látsz!

A kurzus témáiból

A kurzus fő témája maga Isten: Isten szülői szeretete irántunk, a Jézus Krisztus halála és feltámadása által hozott nagyszerű megváltás, és a Szentlélek hozta szeretet kiáradása a szívünkbe.

Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen
(Jn 10,10)

Tanúságtétel: 

Életemben 2006 tavaszán jött el az a pillanat, amikor meghívást kaptam egy Fülöp-kurzusra, Kismarosra. Nagy ajándékot kaptam Jézustól az ott töltött napok alatt. Az életem ösvényén kis lépésekkel haladtam az Úr felé, s ezután kitárult előttem egy addig ismeretlen horizont. Éreztem az Ő végtelen szeretetét, s ez biztonságot adott. Ez a szeretet annyira körülölelt, hogy a kurzus 3. napján Neki szenteltem magam, s ez az elhatározás azóta sok gyümölcsöt hozott. Most jött el a pillanat, hogy Téged is hív általam. Kívánom, hogy a Te életed is még gazdagabb legyen. Adj Jézusnak 3 napot, hogy új távlatokat nyisson az életedben! Remélem találkozunk!

Veroczki Barbara

20 éves voltam: tele dühvel, indulattal, meg nem értettséggel és ürességgel; szívem tele tüskével és sebbel. Harcban álltam a világgal, az emberekkel, az egész életemmel - mindennel. Azon a hétvégén gyökeresen és látványosan megváltozott az életem. És ezáltal a körülöttem lévők élete is. Megéreztem, hogy szeretnek - úgy, ahogyan senki más nem képes. Ma már tudok tenni, nem csak elvárni, tudok adni, nem csak kapni. Tudok simogatni ütés helyett, mosolyogni vicsorogás helyett. Olyan szeretet és öröm lett bennem, amelyik "nem múlik el sohasem". (1Kor 13,8)

Kovács Frigyes

Letölthető szórólap: 

Letölthető meghívó PDF formátumban.

Kurzusigazgató: 

Bartha Angéla szociális testvér

Koordinátor: 

Kovácsné Homoki-Nagy Olga

Kezdés: 

2010. március 5., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2010. március 7., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Római Katolikus plébánia,
Monor Kossuth Lajos utca 83.

  • A vasútállomásról: a Petőfi S. utcán végig a Kossuth utcáig, majd jobbra
  • A buszmegállótól: a Bocskai utcán haladva szinte azonnal a Kossuth L. utcán vagyunk. A túlsó oldalon jobbra.
  • Autóval: a 4-es főútról a centrum felé térni a Kistói utcán, majd egy aluljáró után a Kossuth L. utcán balra.

Szállás: 

A kurzus „bejárós”: szállásról, reggeliről mindenki maga gondoskodik!

Hozzájárulás: 

Febr. 19-ig, Kovácsné H-N Olgánál 3300.-Ft; a helyszínen 3800.- Ft. Az összeg a főétkezéseket, frissítőket (tea, aprósütemény), valamint a kurzus technikai költségeit tartalmazza.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt senki ne maradjon el!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet.

Postai jelentkezés esetén a jelentkezési lapot erre a címre kérjük küldeni:

Kovácsné Homoki-Nagy Olga,
2200. Monor, Kistói u. 21.

Kérjük, add meg e-mail címedet és telefonszámodat. Visszajelzést ugyanis e-mailben vagy telefonon adunk arról, hogy tudunk-e fogadni a kurzuson. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban!

További információ:

Kovácsné H-N Olga
+3630 6381559, ill. +3629 411902
hnolgi kukac gmail pont com

Jelentkezési határidő: 

2010. február 19., péntek –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • nyitott szívet
  • saját Szentírást (teljes, lehetőleg Szt Jeromos félét)
  • jegyzetfüzetet

További információk: 

Részvétel csak a teljes időben (péntek-vasárnap) lehetséges, mivel a kurzus témái egymásra épülnek!!

Iktatószám/Azonosító: 

HU-10-13
  • bubu

Hozzászólások

Egy több éve feszítő

Egy több éve feszítő kapcsolati sebem gyógyult meg a kurzuson. Nem is ezt kértem, nem is ezt vártam...és mégis! A SzentLélek eltöltött egészen, nem csak a "bokámig vagy térdig", egészen! Élő víztől a szárazságom életet kapott és kinyílt mint Jerikó rózsája! Igaz most segítségért kiáltok, mert a "világban" kissé nehezen boldogulok, de a szívemben, lelkemben ott ég a láng! Biztosan a segítség is ezért jött ilyen könnyen, gyorsan! Mindent KÖSZÖNÖK! Folytatni szeretném a kurzusokon való részvételt. Remélem le tudom majd győzni az utamba kerülő akadályokat! Még ma is folyton egy dalt dúdolok: "fontosabb vagyok, mint az égbolt..."Ez csoda!