január 2007

Első tanács ülés

Kedves testvéreim és munkatársaim! Új korszak kezdődött el a mai napon. Budapesten vagyok, ahol ma megtörtént az első tanács ülés a missziós centrumban. Jó légkörben dolgoztunk, új dolog kezdődött el, egyházmegyék, akik eddig nem voltak aktívak most eljöttek. Nagyon bizakodó vagyok, és szívemből örülök.

Nagyon jó volt ez a nap és kikapcsolt az Apolló kurzus előkészítő munkálataiból.

Új feladatok

Január 12-14 között tanács ülés volt, mint az írtam. Új feladatokat kaptam, újra igazgatóhelyettes lettem. Nagyobb felelősség, de remélem nem csak a testvérek akaratából, hanem Isten ügye is jobban fog így menni.

Ezen a héten nagy kihívás volt, hogy a tanácsos dolgokat összeállítsam (új tagok meghívása, levelezőlista, picit változtatunk a direktóriumon) és az erdélyi és vajdasági kurzusokat felmérjük, összehangoljuk a magyarországiakkal. Még soha nem beszéltem másfél órán keresztül skype-n, de most megtörtént az erdélyi vezetőkkel.

De mostantól újra csak az Apolló kurzus van a figyelmemben, mert hamarosan kezdődik...

  • Jóbel

Apolló kurzus

Péntek óta semmi mást nem csinálok, csak az Apolló kurzus előkészületein dolgozom. Van itt munka bőven, de már látom a vasárnapot, amikor vége lesz a kurzusnak, és igazán azt, hogy azok akik eljönnek rá milyen gazdagon lesznek megáldva szellemben és képességekben is. Jó dolog Istennel együtt dolgozni - mégha fárasztó tempót is diktál - mert Ő végzi a nehezebb munkát, a szívek és bensők megváltoztatását, megújítását. Ez a kép ad reményt és erőt a munkához. András lelkülete tényleg fontos: 40 gyalog többet ér, mint egy futó! Hiába vagyok főállású, a 40 tanító-palánta - mégha csak szabadidejükben fognak is prédikálni - többet végeznek, mint én. Szeretem ezt a kurzust!

Vasárnapig ne nagyon keresetek, mert nem veszem fel a telefont, és nem olvasok email-t. Áldás a blogolvasókra, akiket érdekel mit csinál egy evangelizátor.

  • Jóbel