november 2011

BandÁsz és tanács + szünet

Az elmúlt két hétből az első azzal telt, hogy előkészítettem a BandÁsz napokat és a tanácsülést. Utána jöttem rá, hogy még nem is volt olyan tanácsülés, ami előtt közvetlenül szintén programot csináltunk. Annak ellenére, hogy így nagyon fárasztó volt, nagyon is jó volt: már több napja együtt voltunk (néhányan), amikor összeültünk megvitatni a dolgokat. Szóval: felüdülés volt ez a tanács. Nagyon hálás vagyok érte.

A BandÁsz napok nekem pedig baráti volt, sok őszinte és értékes beszélgetéssel. Nagyon örültem, hogy csak egy csapatot nem ismertem közben (a győrit), de ők sem ismeretlenül távoztak. Külön öröm volt a Csöpit látni ennyi év után.

A második hét pedig alapszolút pihenéssel telt. :-)

Urrá lenni a káoszon

Tyűha. A mai nap nem volt piskóta. Reggel elkezdtem előkészíteni a holnapi utazást: téli gumi csere, angol óra átszervezés, felkészülés a holnapra.

Aztán nekiláttam a tanács anyagait felgöngyölíteni. Ez sikerült is. Most estére felkerültek az anyagok a Bandsitákra meg a tanácsnak is elküldtem. Párhuzamosan a BandÁsz napok anyagait is rendszereztem, de ehhez még hiányoznak Attilától a képek. Majd holnap.

Aztán sikerült pontot tenni a kiszuperált régi szervergéppel kapcsolatos problémára. Édesapám kicserélt az alaplapon egy lefittyent elektrolitet (forrasztás) és működik: mindkét hálókártya működik. Ezért a bejegyzésért is köszönet a szerzőnek, segített még tegnap kibogozni a lehetetlent.

Este voltunk Alsóvároson előkészíteni a Fülöpöt.

És kiderült hogy nem lesz holnap utazás, hanem csütörtökön. Újra szervezés. :-)

Bizonytalan

A mai napom különleges volt.

A reggel munkaszervezéssel telt: havi beszámoló, visszatekintés, tervezés. Az október elég húzós volt. Havonta végig kell gondolni a múltat és a jövőt.

Aztán titkársági megbeszélések voltak, összeállítottam Katinak a szempontokat a holnapi megbeszéléshez.

Befejeztem a készülést azt esti tanításomra. Összepakoltam és elmentem Kecskemétre a Jákob kútja közbenjárói imára. A dicsőítés után tanítottam a „Bizonytalan kérőről”, majd én is beálltam a közbenjárók közé. Az is jó volt, hogy volt néhány ismerős, de a legjobb, hogy Isten jelen volt és néhány emberen meg is látszott egyből a keze nyoma.

Este még feljöttem Budapestre, mert holnap itt lesz megbeszélésem. Mára megint többet terveztem, de hála Jézus azért, ami történt!

  • Jóbel

Támogatói klub

A mai napom egyszerű volt. Budapesten ébredtem és egész nap egy fontos megbeszélés történt (közben pedig néhány más kisebb): hogyan lesz az iroda, alapítvány, dolgozók sorsa jövőre. Előrébb van az ügy, de még nincs végleges hír, amit el tudnék mondani. A jó hír az, hogy valószínű nem fog megszűnni az iroda. De az biztos, hogy jóval kevesebb forrást tudhat majd maga mögött. Az jó megérzés volt fél éve, hogy Anikónak keressünk állást.

Most indulok haza Szegedre, holnap ott lesz Fülöp kurzus.

  • Jóbel