április 2017

Mozgalmas és pihenős hét

Az elmúlt hétvégén nem volt kurzusom, sem más program a hétvégén. Így tulajdonképpen pihenős hetem volt. :-)

Kedden egész nap Budapesten voltam, Titusszal találkoztunk. Ilyenkor minden, ami fontos, előkerül. Csapatépítés, egység, barátság, problémák. No meg takarítás az irodában :-). Intéztem a héten az Álomlátó kurzus újbóli, kicsit okosabb meghirdetését. A hét jó híre volt, hogy Cseh Petinek irgalmazott Isten és a püspök atya visszahelyezte szolgálatba. Figyelemmel kísértem az egész ügyet, nagy kő esett le a szívemről. Minden nap foglalkozunk a nemzetközi szemináriummal. Megvan a 200 jelentkező! És segítek Ildinek előkészíteni a szegedi Ászáf kurzust. Kati közben pályázatot készít elő, úgyhogy azon is van mit gondolkodni. A napi rutinfeladatokat pedig csinálom.

Ászáf + nagyheti páláyzatok

Az Ászáf kurzussal igazán elégedett voltam. Nagyszerű volt részt venni (sok-sok éve nem volt ilyenben részem) és a kurzus is igazán jó (ahogy nekünk tartották). A szervezésébe viszont egészen bele kellett folyni, takarítás, elpakolás, kemény volt a hét. A Mader házaspár igazán kitett magáért, nagy öröm voltak ők a számomra.

A szeminárium stábja kezd jobban összeállni. A résztvevők már megvannak!

A kurzus után a nagyhéten a legfontosabb feladat a pályázat volt (EFOP 1.3.7-17). Hárman írták a környezetemben, ebből kettőben vettem részt. Nehéz volt a húsvét így, hogy ebbe ekkora energiát kellett most beletenni. Bízom Isten nagyságában, hogy a javunkra fordítja majd.

Attilával egy csomó figyelmet tettünk bele abba, hogy találjunk egy elfogadható árú konfigurációt, amit megvehetek munkára és vetítésre. A keresgélést befejeztem, a finanszírozási oldal még mindig nem végleges, úgyhogy dolgozom a régin, ahogy tudok. Egész jól hozzászoktam az új rigolyáihoz.