Ászáf hétvége fiataloknak Piliscsabán

Kép: CC disk-music-player - forrás: http://static.pexels.com/wp-content/uploads/2014/05/disc-disk-music-player-317.jpg

„A nép, melyet magamnak formáltam, dicséretemet hirdeti majd.” Iz 43,21(Jer.)

Drága testvéreim!

Nagyon komoly időket élünk. Tele vagyunk támadásokkal, személyes és társadalmi szinten is. Sokszor feltesszük a kérdést: hogyan tudok megállni, a helyes-keskeny úton maradni? Az első, amit helyre kell állítanunk az az imaidő! Személyes és közösségi szinten is. Ezt a harcot nekünk kell megharcolni. Helyettünk nem teszi meg senki. Minden reggel, mielőtt bármit is tennél, először odaborulni Isten karjaiba, Vele Lenni, felnézni Rá, megvallani szeretetét, hatalmát, erejét. Így indulhatunk aznap is mint a Szentlélek eszközei! Ezután meg rendszeresen összegyűlni a testvérekkel, akiknek ég a szívük Istenért és Országáért. Együtt, egy szívvel-lélekkel keresni Isten arcát, és harcolni. Bele szólítani Isten erejét, győzelmét, hatalmát, minden élethelyzetbe, addig, amíg nem látjuk a változást! Jöjjön el a Te Országod. Legyen meg a Te akaratod. Ezt akarjuk mi is!

„A nép, amelyet magamnak alkottam, hirdetni fogja dicsőségemet.” Iz 43,21(Szt.I.)

Csiszér László

Tanúságtétel: 

„A kurzusra azzal a tudattal mentem, hogy bár az eszemmel tudtam, hogy szükség van a dicsőítésre – erről akár egy órás előadást is tudtam volna tartani-, de a szívem tele volt mindennel, ami nem a dicsőítés, és ezekre akartam választ kapni. Sokkal többet kaptam! Megmutatta az Úr, hogy emeljem tekintetemet a szeméthegyeim fölé a magasba -mert onnét jön a Szabadító-,hogy szemléljem az Ő arcát.”
Dr. Halász Gyöngyi, Szombathely

„A kurzusról hazafelé kábultan zötyögtünk a vonaton és társaimmal egyet érezve egymást kérdezgettük: 'Mondd, hogy lehet ezt otthon elmesélni?' Először arra gondoltam, hogy sehogy, mert amit átéltünk ebben a néhány napban, azt lehetetlen szavakba foglalni, ide el kell jönni!”
Gerbert Zsuzsa, Budapest

Kurzusigazgató: 

Csiszér László

Koordinátor: 

Serbán Andrea

Kezdés: 

2015. április 10., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2015. április 12., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Iosephinum Szakkollégium

2081 Piliscsaba, Fő út 2/A.

Szállás: 

A kurzus bentalvásos. Szállás lehetőség: a kollégium dísztermében polifoamon, és a Szent Péter kollégiumban. Hoznod kell magaddal polifoamot, hálózsákot és lepedőt.

Hozzájárulás: 

6.500 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen regisztrációnál kell fizetni. Ez magában foglalja a hétvége költségeit: a szállást, 2 vacsorát, 2 reggelit, 2 ebédet, a technikai költségeket.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Serbán Andrea
andika.serban-KUKAC-gmail.com

Telefon: +36 30 738-9168

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

Jelentkezési határidő: 

2015. április 4., szombat –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • nyitott szívet
  • teljes Szentírást
  • tollat, jegyzetfüzetet
  • ha van, akkor a hangszeredet
  • hálózsákot, lepedőt

További információk: 

További információkért keresd a koordinátort!

Iktatószám/Azonosító: 

HU-15-24
  • obo