Ászáf hétvége Mélykúton

Frissítés: 

Frissítés (2016. szeptember 20.): A kurzust a plébánia megnyitja a távolról érkezők számára is.

Fotó: CC Laura Pontiggia, https://flic.kr/p/gx59WD

A kurzusról

A kurzus célja, hogy mindannyiunkban kialakuljon egy „dicsőítő szív”, amely szüntelenül magasztalni akarja az Urat.

A kurzus szól mindazokhoz, akik vágynak az Úr szenvedélyesebb dicséretére, nem csak a dicsőítésvezetőket, illetve a dicsőítésben szolgálóknak készült.

Hisszük, hogy az a pár nap, amit Isten magasztalásában és imádásában töltünk el, személyes ébredést hoz. Ez a kezdete annak, hogy a Szentlélek sokakra kiárassza kegyelmét, és hatalommal megújítsa az Ő népét!

Buzdítás

Drága testvéreim! Nagyon komoly időket élünk. Tele vagyunk támadásokkal, személyes és társadalmi szinten is. Sokszor feltesszük a kérdést: hogyan tudok megállni, a helyes-keskeny úton maradni? Az első, amit helyre kell állítanunk az az imaidő! Személyes és közösségi szinten is. Ezt a harcot nekünk kell megharcolni. Helyettünk nem teszi meg senki. Minden reggel, mielőtt bármit is tennél, először odaborulni Isten karjaiba, Vele Lenni, felnézni Rá, megvallani szeretetét, hatalmát, erejét. Így indulhatunk aznap is mint a Szentlélek eszközei! Ezután meg rendszeresen összegyűlni a testvérekkel, akiknek ég a szívük Istenért és Országáért. Együtt, egy szívvel-lélekkel keresni Isten arcát, és harcolni. Bele szólítani Isten erejét, győzelmét, hatalmát, minden élethelyzetbe, addig, amíg nem látjuk a változást! Jöjjön el a Te Országod. Legyen meg a Te akaratod. Ezt akarjuk mi is!
Csiszér László

„A nép, melyet magamnak formáltam, dicséretemet hirdeti majd.” • Iz 43,21 (KNB)

Tanúságtétel: 

„A kurzusra azzal a tudattal mentem, hogy bár az eszemmel tudtam, hogy szükség van a dicsőítésre – erről akár egy órás előadást is tudtam volna tartani-, de a szívem tele volt mindennel, ami nem a dicsőítés, és ezekre akartam választ kapni. Sokkal többet kaptam! Megmutatta az Úr, hogy emeljem tekintetemet a szeméthegyeim fölé a magasba – mert onnét jön a Szabadító –,hogy szemléljem az Ő arcát.”
Dr. Halász Gyöngyi, Szombathely

Kurzusigazgató: 

Csiszér László

Koordinátor: 

Varga Edina

Team további tagjai: 

Nagy Zsolt, Arm Katalin

Kezdés: 

2016. október 7., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2016. október 9., vasárnap 14.00 –

Helyszín: 

Szállás: 

Szállás a helyszínen, egyszerű körülmények között, a helyi sportcsarnokban, matracokon.

Hálózsákot, lepedőt hozz magaddal!

Hozzájárulás: 

5.000 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kell fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket és a technikai költségeket.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Arm Katalin
katalin.arm-KUKAC-ujevangelizacio.hu

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Varga Edina
vargaedina-KUKAC-gmail.com

Jelentkezési határidő: 

2016. október 4., kedd

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-16-14
CsatolmányMéret
PDF ikon Nyomtatható PDF meghívó191.69 KB
  • Jóbel