Életváltozási lehetőség egy hétvége alatt - Fülöp kurzus Budapesten novemberben

Frissítés: 

Sziasztok! Ezúton jelzem és jelentem, hogy a november 10-12-ig tartó budapesti Fülöp kurzus jelentkezési határideje lejárt, és mivel 34 résztvevő jelentkezett, ezért a "BETELT" tábla ezennel kikerül az ajtóra. Üdv.: Anita <><
Ha magányos vagy és sokszor érzed magad egyedül... ha sokszor nem érted életed értelmét..., ha gyökeresen változtatni akarsz az eddigieken..., ha már keresztény vagy, de mégis úgy érzed, hogy nincs minden rendben..., ha nincs öröm az életedben... akkor szánj egy hétvégét mindezek megváltozására! Csak egy hétvége, amit neked kell adnod, és ez az egész életedre kihatással lehet!

Tanúságtétel: 

Néhány mondat azoktól, akik már részt vettek ilyen kurzuson: "Ez a hétvége többet ért, mint négy év teológia!" "Az alapokról szól eza hétvége, a keresztény élet alapjairól." "A három nap alatt folyamatosan meglepetések értek, amelyek sokat jelentettek számomra." "Nagy lelki teherrel ékeztem, de nagyon megkönnyebbültem."

Kurzusigazgató: 

Bartha Angéla SSS

Koordinátor: 

dr. Perjési Anita Tel.:20/496-9309 E-mail:anita.perjesi@ujevangelizacio.hu

Kezdés: 

2006. november 10., péntek 16.00 –

Befejezés: 

2006. november 12., vasárnap 13.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. „C” lépcsőház fszt. 35. Megközelíthető: --Nyugati pu-tól a 6-os villamossal a Móricz Zs. körtérig kell elmenni, onnan a 41,47,18,118-as villamossal Albertfalva kitérőnél kell leszállni. --A Keleti pu-tól a piros 7-es vagy 173-as busszal a Móricz Zs. körtérig kell elmenni, onnan a 41,47,18,118-as villamossal Albertfalva kitérőnél kell leszállni. Az Albertfalva kitérő villamosmegállótól az úttesten át kell menni az onnan már látható OMV benzinkút oldalára és a villamos menetirányával megegyezően kell tovább haladni. Egy új építésű narancssárga lakóház-sorban lesz a kurzus, a „C” épületben.

Szállás: 

A kurzusra elsősorban budapestieket várunk, hogy a városmisszióra képződjenek, ezért bejárósra szervezzük. Igény szerint azonban szállást tudunk biztosítani, ha hozol hálózsákot.

Hozzájárulás: 

3.500,-Ft, amelyet érkezéskor kell befizetni. A kurzus díja tartalmazza a pénteki vacsorát (250Ft), a szombati egész napi étkezést (250Ft+600Ft+350Ft), és a vasárnapi reggelit(250Ft) és ebédet(600Ft), valamint a kurzus „technikai költségeit” (1.200Ft). Amennyiben a reggelit és a vacsorát otthon oldod meg, úgy a kurzus díja arányosan csökken. A pénteki vacsorát és az ebédeket mindenképpen szeretnénk, ha együtt fogyasztanánk el, mert kevés szünet lesz a délelőtti és délutáni program között, így nem lesz lehetőség a budapestieknek hazautazni. Kérjük, feltétlenül jelezd, hogy igényelsz-e szállást, ez esetben 500,-Ft plusz költséget felszámítunk.

Jelentkezés és kapcsolat: 

--Postai úton a honlapról letölthető jelentkezési lappal Cím: Szent András Evangelizációs Iskola 1116 Budapest Fehérvári út 168-178. „C” lépcsőház fszt. 35. Kérjük, mellékelj felbélyegzett válaszborítékot, vagy e-mail címet, hogy visszajelezhessünk, tudunk-e fogadni a kurzuson! --Elektronikusan itt. (regisztráció szükséges hozzá).

Jelentkezési határidő: 

2006. november 3., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

teljes Szentírást; jegyzetfüzetet; hálózsákot, ha kérsz szállást

Iktatószám/Azonosító: 

HU-06-44
CsatolmányMéret
PDF ikon HU-06-44_fulop_budapest.pdf187.78 KB
  • Anita

Hozzászólások

Fülöp kurzus Budapesten novemberben - Jelentkezés online

Sziasztok! Sajnos nem találom, hogy hol lehetne elektronikusan jelentkezni. "Elektronikusan itt. (regisztráció szükséges hozzá)" Pedig bejelentkeztem. Üdv: Eszik Nándi Dicsőség az Úrnak a végtelen, és soha meg nem szűnő szeretetéért, mellyel az egész világot, és Téged is szeret.

Megtaláltam:)

Éljen! Heu Réka! Megvan! Megtaláltam az online jelentkezést: http://szentandras.ujevangelizacio.hu/?q=jelentkezes Üdv: Eszik Nándi Dicsőség az Úrnak a végtelen, és soha meg nem szűnő szeretetéért, mellyel az egész világot, és Téged is szeret.