Emmausz kurzus Pécsen

cc: Rafał Malinowski - http://www.flickr.com/photos/afterdesign/5081314315/

Minden Isten Igéjével kezdődik. Ez a kurzus pedig Isten Igéjének van szentelve. Mi a különleges Isten beszédében? Mire képes? Milyen hatással lehet az életembe? Hogyan fogadhatom be Isten Szavát? Miről beszél Isten? Mi áll a középpontban? Felismered-e Istent a hangjáról?

Ha érdekelnek ezek a kérdések, akkor gyere ez az Emmausz kurzusra! Lesz egy barátunk ugyanis, akik elkísér bennünket egy bibliai útra. Ha érdekel, hogy a mi Istenünk miért nem olyan, mint a többi istenek, akik hallgatnak, akkor gyere! A mi Istenünk ugyanis nem csend, nem hallgató szobor, hanem beszédes Isten. Van mondanivalója, mert szeret bennünket. Várunk az Emmausz kurzuson!

Kurzusigazgató: 

Serbán Attila

Koordinátor: 

Bánosi Mária Márta

Kezdés: 

2012. április 27., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2012. április 29., vasárnap 17.00 –

Helyszín: 

Pécs - Postavölgy

Szállás: 

Szállás: a kurzus bejárós, szállást vendégszerető családoknál tudunk biztosítani körülbelül 10-13 fő részére, illetve szükség esetén kollégiumi szállás is biztosított.

Hozzájárulás: 

2000 Ft, amely magába foglalja az ebédet, rezsi és a kurzus technikai költségeit. A kollégium szállás díja éjszakánként 2400 Ft, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót is. Anyagi okok miatt ne maradj távol, de a jelentkezési lapon feltétlenül jelezd, hogy mennyi támogatást kérsz!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet.

Postai jelentkezés esetén a jelentkezési lapot erre a címre kérjük küldeni:

Bánosi Mária Márta, 7814 Siklósbodony Rákóczi u. 44.

Kérjük, add meg e-mail címedet és telefonszámodat. Visszajelzést ugyanis e-mailben vagy telefonon adunk arról, hogy tudunk-e fogadni a kurzuson. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban!

További információ:

Bánosi Mária Márta (bubu),
7814 Siklósbodony Rákóczi u. 44.
+36 / 20 / 665 4169
tanarno69 kukac gmail.com
Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Jelentkezési határidő: 

2012. április 20., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-12-18
  • Jóbel

Hozzászólások

énekek

Nagyon jól éreztem magam! Sok újat tanultam. Éreztem, hogy jó közösségben lenni és imádkozni. Az énekek nagyon tetszettek. SZERETNÉM, HA ELKÜLDENÉTEK NEKEM A SZOMBAT ESTI ÉNEKEKET! Az egyik magával ragadott, de sajnos nem tudom felidézni! Köszönöm! Tündi