Emmausz kurzus Szegváron!

Frissítés: 

A kurzus elmarad a kevés jelentkező miatt.

Jézus Ige

Ezen a hétvégén semmi mással nem kell majd foglalkoznod, mint a Szentírásoddal, amely nem először fog a kezedbe kerülni és sok részét már nagyon jól ismered. Hogy miért érdemes mégis eljönnöd? Mert nem csak egy tárgyról, könyvről fogsz hallani, amely érdekes, megható és izgalmas történeteket tartalmaz, hanem magáról Isten Igéjéről, amely lángra szeretné lobbantani a Te szíved is, hogy átélhesd mindazt, amit az emmauszi tanítványok. Ehhez azonban el kell kezdeni járni azon az úton, amely közelebb visz hozzá.


Az Ige testté lett, és köztünk lakott.
Jn 1,14a

Tanúságtétel: 

Testvéreim! A Szívemhez nőtt a Bibliám. Az én Szentírásom. Nekem írták. Dicsőség és hála érte a Seregek Urának! Amit megértettem: Nem ismerem igazán Istent, az Atyát és a Fiút, ha nem ismerem a Bibliát. A Szentlélek által vagyok képes ezentúl olvasni, hinni és megcselekedni a leírtakat. Köszönöm, hogy van saját Szentírásom! Van Bibliád! Valahol porosodik? Ja, vasárnap abból szoktak olvasni a Templomban? Ismered?Ez az üzenet nem a szomszédodnak, a társadnak, az ismerősödnek szól. Elsősorban Téged hív, Téged szólít! Határozottan, szerelmesen, gyengéden, halkan és hangosan, lágyan és keményen, vigasztalón és bátorítón! Tedd meg Te a kezdő lépést a Szentírásod felé! Ő vár Rád! ...és szeret. Hogyan lehetséges ez? Gyere el egy Emmausz kurzusra. A választ ott megkapod!

Noé Zoltán, Szeged

Letölthető szórólap: 

Kurzusigazgató: 

Gyuris Gellért

Koordinátor: 

Szabó Elvira

Team további tagjai: 

Noé Bárkája Team tagjai

Kezdés: 

2008. március 7., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2008. március 9., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

6635 Szegvár, Hunyadi János utca 13. Katolikus Kör. Megközelíthatő busszal: Szegedről a Szentes felé menő, Mindszenten is áthaladó járattal, Szegvár központba. Onnan a Dózsa György utcán keresztül lehet eljutni a Hunyadi J. utcába. A vonatot a szervezők nem ajálják.

Szállás: 

A kurzus bejárós, vagyis mindenki otthon aszik. Azoknak, akik távolról érkeznek, családoknál próbálunk szállást biztosítani. Kérjük, minél korábban jelezd, ha igényt tartasz rá!

Hozzájárulás: 

3000 Ft, amely magába foglalja a reggeli, ebéd, vacsora, rezsi és a kurzus technikai költségeit. Anyagi okok miatt ne maradj távol, de a jelentkezési lapon feltétlenül jelezd, hogy mennyi támogatást kérsz!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezhetsz
  • Postai úton a mellékelt jelentkezési lapon:
    Szabó Elvira,
    6635 Szegvár, Tiszai utca 34.
    20/823-3692
  • Elektronikusan itt a honlapon (regisztráció szükséges).

A jelentkezés határideje: A kurzus kezdete előtt legkésőbb egy héttel érkezzen meg a jelentkezési lapod hogy vissza tudjunk jelezni.

Email címet vagy telefonszámot mindenféleképpen adj meg, hogy visszajelezhessünk, tudunk-e fogadni a kurzuson.

Ételallergiát vagy különleges étkezési igényt írj be az „Egyebek” mezőbe!

Ha jelentkeztél egy kurzusra, de valamilyen ok miatt mégsem tudsz részt venni rajta, kérünk időben jelezd a koordinátornak!

Jelentkezési határidő: 

2008. március 1., szombat

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Szentírást és jegyzetfüzetet. Ezen kívül lepedőket, törülközőket és kendőket, hogy miért az egyenlőre maradjon meglepetés.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-08-27
  • marywolf

Hozzászólások