Jézus kurzus négy szombati napon Székesfehérváron

Az örök élethez Jézus az út. Ez a „Jézus a négy evangéliumban” kurzus azoknak szól, akik már alapvetően ismerik Jézus örömhírét és szeretnék az ő személyét is részletesen megismerni.

Mindannyiunknak van már valamilyen ismerete és tapasztalata róla, de van négy ember, akinek a tapasztalatát a Szentlélek kiemelte és mércévé tette, amelyek hitelesítik a saját tapasztalatunkat: ha olyannak ismerjük Jézust, mint amilyennek ők látták, akkor valóban ismerjük az örök életet.

A kurzus tartalma Márk, Máté, Lukács és János evangéliuma. A szerzőik olyanok, mint az evangéliumi négy barát, akik elvisznek minket Jézushoz: négy különböző ember, akiket Jézusnak más-más tulajdonsága érintett meg, négy tapasztalat, négy különböző szemüveg, négy különböző fókusz, négy különböző lencse.

A kurzus során megismerkedünk először az ő különböző személyükkel, aztán az evangéliummal, amelyet írtak, hogy így eljussunk ahhoz a Jézushoz, akikkel ők találkoztak, akit megismertek: Márk Jézusáig, a csodatevőhöz; Máté Jézusáig, a beszélő, tanító mesterig; Lukács irgalmas Jézusáig; és János dicsőséges Jézusáig. Nem az a fontos, hogy legyen ezek között kedvencünk, hanem, hogy Jézus mind a négy oldalát személyesen megtapasztaljuk.

„Az az örök élet, hogy ismerjenek Téged.” (Jn 17,3)

Kurzusigazgató: 

dr. Cseh Kornél

Koordinátor: 

Cser-Palkovics Mária

Team további tagjai: 

A Timóteus Iskolaközösség tagjai

Kezdés: 

2023. szeptember 23., szombat 8.00 –

Befejezés: 

2023. november 25., szombat 19.00 –

Helyszín: 

Székesfehérvár-Öreghegy, Magyarok Nagyasszonya Plébánia
8000. Székesfehérvár, Budai út 224.

Szállás: 

A kurzus bejárós lesz. Mindenkit szeretettel várunk, aki rá tud szánni négy teljes szombati napot.

Hozzájárulás: 

14000 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket, a szállást és a technikai költségeket.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Cser-Palkovics Mária
kurzusjelentkezes@post.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Cser-Palkovics Mária
kurzusjelentkezes@post.com
+36 20 5222789

Jelentkezési határidő: 

2023. szeptember 15., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

További információk: 

A kurzust négy különböző szombati napon tartjuk: 09. 23., 10.14., 11.04., 11.25. Kezdés 8.00-kor, napzárás pedig 19.00 körül lesz.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-23-36
  • C.Viki