Mózes kurzus Ménfőcsanakon

Ez a kurzus a vezetők iskolája. Nem vezetéstechnikát tanít, hanem a vezető szívét formálja. A vezetés ugyanis nem diadalmenet, hanem küldetésben élt élet Isten kegyelméből, ahol a küldetés teljesítése közben alakul maga a vezető is.

A kurzus Mózes példáján át mutatja be a vezető szívének formálódását: kapcsolatát az élő Istennel, a rábízott néppel és önmagával. Mózessel együtt láthatjuk és megtapasztalhatjuk a vezetői küldetés örömeit, sikereit és gyötrelmeit, kudarcait is az Ígéret Földje felé vezető úton. Mózessel bejárjuk életének három nagy szakaszát: a fáraó iskoláját, Midián iskoláját és a puszta iskoláját.

Kik a vezetők? Családfők, közösségvezetők, szolgálatvezetők, missziósok.

A kurzust elsődlegesen az A! Generáció fiataljainak és Szent András-os szolgálótársainknak tartjuk, de ha marad hely, másokat is szeretettel fogadunk!

„Az ‘Aki van’ küldött engem hozzátok!” • (Kiv 3,14)

Tanúságtétel: 

„Mózes a felszabadító kudarcain túl ott születik újra a csipkebornál és Isten barátjává válik. Tőle tanultam, hogy nincs útmutató könyv a vezetők számára, amit követni lehetne. Isten van, akinek a barátai lehetünk, és ő vezet bennünket.” (Gyuris Gellért)

Kurzusigazgató: 

Jakab László (Mózes)

Koordinátor: 

Gállné Busai Barbara

Kezdés: 

2023. október 19., csütörtök 18.00 –

Befejezés: 

2023. október 23., hétfő 14.00 –

Helyszín: 

Szállás: 

Szállás az evangelizációs centrum 4–8 ágyas szobáiban.

Hozzájárulás: 

  • 39 500 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket, a szállást és a technikai költségeket.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Gállné Busai Barbara
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Gállné Busai Barbara
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu
+36 30 8794328

A kurzust elsődlegesen az A! Generáció fiataljainak és Szent András-os szolgálótársainknak tartjuk, de ha marad hely, másokat is szeretettel fogadunk! Add le jelentkezési lapodat, és a jelentkezési határidő után értesítünk!

Jelentkezési határidő: 

2023. október 10., kedd

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • benti cipőt
  • jegyzetfüzetet
  • saját Bibliát

További információk: 

Gállné Busai Barbara
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu
+36 30 8794328

Iktatószám/Azonosító: 

HU-23-37
  • C.Viki