Beszámoló a vásárhelyi Fülöp kurzusról

A hétvégén (november 24-26,) Hódmezősvásárhelyen volt Fülöp kurzusunk.

Milyen volt? Olyan igazi, mert – mivel a helyi koordinátor ismerte a testvéreket, elmondhatjuk –, olyanoknak hirdethettük Jézust, akiknek valóban szükségük volt rá. A csapat, akik vezették a kurzust szegediek voltak: Orsi, Mara, Ildikó és én (Gellért), a helyi koordinátor Pityu volt. A közvetlen hangulatú szentmiséket Máté OP testvérnek köszönjük. Húszan vállalkoztak a kurzusra, külön öröm volt számunkra a gyulai „férfi kommandó” az első sorban!

Emlékezetessé teszi a kurzust, hogy a „Szentlélek Pünkösd nélkül is eljön” :-) De komolyra fordítva a szót, a testvérek bátorító szavai:

  • Jézus az egyetlen orvos az emberek betegségeire!
  • Ha keresed az Urat gyere el! Ha nem ismered az Urat, akkor is gyere el! Nem Urat lesz, hanem Atyád!
  • Könnyek törtek föl bennem a Szentlélek érintésére és mosták a lelkem.
  • Kinyitottam a tenyerem és arra kértem Krisztus Királyt és az én Mennyei Atyámat vegyék el előző életem, és szívembe, életembe teremtsenek egy új életet! Új lehetőséget, tiszta szívet kaptam. Alleluja! Szétroppanok, ha nem beszélhetek Krisztusról! Testvérek, tegyétek meg az első lépést, amely az új életre visz. ez az első lépés, gyere el egy Fülöp kurzusra.
  • Ha úgy érzed életed vakvágányra siklott ki és nem találod a kiutat, vállalkozz erre a kurzusra és ha elég nyitott vagy akár csodák is történhetnek veled!
  • Jóbel

Hozzászólások

a kurzusról

Talán megtért kis életem legjobb Fülöpje volt ez a vásárhelyi hétvége, ilyen aktív csapatot még nem láttam... már a kezdet is meglepően oldott volt,s megtudtuk, hogy az eunuch főbb jellemzőia résztvevők szerint: 1, menő csávó, bár nem szőke és kék szemű 2, nem az idén nyáron barnult 3, furcsa magas hangon beszél :)) valamint a Szentlélek témához ezentúl sziénai szent Katalin életrajzát is hozzávesszük Tóth Pityu javaslatára. Még egy szösszenet a közösség témából: Péter Pünkösd után nem ment haza brazil szappanoperát nézni, Julio Rodrigez, José Armando és Juanita Marta Mária Lujza szerelmi sokszögét....:))

köszönet

A Fülöp kurzus óta Szentlélekszerelemben élek.Új életet kaptam -teljesen ingyen-AJÁNDÉKBA!Hiszem, hogy életemet mostmár csakis Ő, JÉZUSKIRÁLY irányítja.Azt gondoltam:én ehhez gyenge leszek,s ezt az érzést felajánlottam az én Szerelmes Jegyesemnek.Már Ő él bennem.Odaadtam előző életem minden gondját, problémáját.Elfogadom mérhetetlen szeretetét és TUDOM, SZERET ENGEM.Egyedien...olyan jó Isten tenyerében elaludni!Testvérek!Egyet tudok:Jézusba akarok állni!!!Minden percben vele lenni!Alleluja! Mindenkinek szívben békés várakozást kívánok az adventi időszakban!Vigyétek szívetekben haza családjaitokba Isten BÉKÉJÉT!Amen