Evangelizáció, koncert és dicsőítés Kisszálláson 2004. november 27-én

Kedves Kisszállás környéki (pl. bajaiak, szegediek, kiskunhalasiak, zákányszékiek) Pál kurzust végzettek!

2004. november 27-én – szombaton – a kisszállási Művelődési Házban Csiszér Lászlónak és zenekarának szolgálatával zenés evangelizációt és koncertet tartunk a kisszállás környéki (tompai, kelebiai, mélykúti, jánoshalmi, kéleshalmi, kunfehértói, borotai, rémi, csávolyi, felsőszentiváni, tataházi, mátéházi, bácsalmási, csikériai, kunbajai, bácsbokodi, katymári és madarasi) „bérmálásra” készülő fiataloknak. Többségében olyan fiatalokról van szó, akik olyan távol álnak Jézustól, „mint amilyen messze van egymástól Makó és Jeruzsálem”. Úgy tűnik, hogy ezeket a fiatalokat 2005 tavaszán semmi nem fogja megmenteni attól, hogy a Szentlélek kényszerleszállást végezzen rajtuk, amit „bérmálásként” fognak majd anyakönyvezni.

Ha az Úr arra indítana, hogy 2004. november 27-én – szombaton – este elgyere Kisszállásra, akkor 18:00 órára várunk a Művelődési Házba (a program 18:30-kor kezdődik), hogy segíts minél több résztvevő részére személyesen meghirdetni a kérügmát! Ha mi nem mondjuk el nekik, hogy kicsoda a názáreti Jézus Krisztus, akkor ki fogja ezt megtenni helyettünk?

Ha el tudsz jönni, ha igent mondasz az Úr hívására, akkor előtte jelezd részvételi szándékodat a következő elérhetőségek egyikén:

  • posta: Szentlélek Római Katolikus Plébánia, 6421 Kisszállás, Felszabadulás út 23.;
  • e-mail: sovarisoos@freemail.hu;
  • tel.: 0677/457-045 vagy 0630/9680-207

István

  • Ismeretlen (nem ellenőrzött)