Naptár

Programjaink a Kárpát-medencében

Az oldalon a regionális iskola programjai vannak feltüntetve: a magyarországi, a felvidéki, az erdélyi és a vajdasági kurzusok. Fel is lehet iratkozni rájuk!

Kiemelt partnereink

Az evangelizációban az elmúlt évek során néhány partnerre tettünk szert, akikkel összehangoljuk a munkánkat.

Feliratkozások

A naptárak a Google Naptár szolgáltatását használják. Feliratkozni rájuk (=automatizáltan olvasni őket) többféleképpen lehet:

  • Ha van Google Naptár fiókod, akkor – mivel ezek nyilvános naptárak – a naptár nevére kattintva felveheted egyenként őket (be kell jelentkezni a fiókodba). Vagy a fenti naptár nevekre keress rá a Google Naptárban a nyilvános naptárak között! A „Más naptárak” között fogod látni őket.
  • Ha más naptár alkalmazást használsz – akár on-line webalkalmazást (pl. Netvibes), akár asztali alkalmazást (Mozilla Sunbird, Mozilla (Thunderbird) Lightning, iCal) –, akkor az iCAL ikonon lévő URL címet add meg az alkalmazásnak (iCalendar formátum).
  • Ha (RSS) hírolvasó alkalmazást használsz (pl. a böngészők vagy levelezők), akkor az XML ikonon lévő URL címet add meg az alkalmazásnak (Atom formátum).

Ha egyik sincs, akkor – Rád is gondoltunk – erre az oldalra bármikor rátekinthetsz, és láthatod egyben az össze naptárt!

  • Jóbel