február 2014

Pályázatra készülünk

Katival egy pályázatra készülünk, számolunk, lehetőségeket és szükségeket vizsgálunk. Igyekszünk mi is.

Az előző pályázatok kapcsán létrehoztam a két oldalunkon egy felsorolást a támogatókról.

Most hogy túlestem a Bandistákon az alapítványi honlapon végeztem el néhány gyors fejlesztést. Kb. ez is olyan állapotban van, mint a Bandisták volt. De egyelőre csak a legszükségesebbeket.

A Bandistákra feltettem két új doksit: a Fenntartói Klub szórólap és a Kérügma kártya. Az előtörténetük felkutatása szép kis feladat volt, nem fél óra. Aztán két rövidhírt készítettem a jelentkezési lapokról és az ajándékcsomagról, amit 2014-ben minden kurzus minden résztvevője kap a kurzuson. Pepe értesített, hogy márciusban is tart Európában kurzust, Brüsszelben, ezt jártam körül. Majd egy rövid kis buzdítást írtam a munkatársaknak, összeállítottam a hírlevelet, elkészítettem és kiküldtem.

Jöjj, Szentlélek

El vagyok fáradva és csak most indulnak a kurzusok...

November-december-január: mind háttérszolgálattal telt. Így is szokott lenni decemberben, januárban, de most Blanka születésével még hosszabb volt. Elfáradtam. De nincs pihenésre idő, kezdődnek a kurzusok! Emmausz kurzusra készülünk Szegeden, a következő hétvégén pedig Új életre Budapesten. Ez most a lényeg. És közben szervezem az új kurzusokat és eseményeket: Hódmezővásárhelyen Fülöpöt lesz, Vágselyén egy lelki nap, a tavaszi tanács időpontját fixáltam egy felmérés után, az András műhely időpontja még folyamatban van.

Hétfőn-kedden még megcsináltam egy utolsó fejlesztést, a munkatársi adatlapok archiválását és a zalaegerszegi teamet fel is töltöttem az adatbázisba. Újra korrekten bánok majd az elköteleződésekkel (ki a tag, ki nem tag), amire nem volt alapom az elmúlt 2 évben.

Jöjj Szentlélek! Üdíts fel!

Eljött

Szerda: Délután elkezdtem készülni az Emmausz kurzusra. Elkészítettem a megbeszélt analógia forgatókönyvét. Zenei szolgálatra készültem, mivel nincs már olyan gyakorlatom, hogy mindent rögtönözzek. Tanításokra készültem és sok kis apró feladat akadt még. Korán fekvés.

Kurzus után így néz ki egy irodai napom

A hétvégén újra kurzus, nem is rutinfeladat, úgyhogy a pihenőnapot most ki kell hagynom. Nekiálltam a teendőknek. A hétvégi Emmausz képeket jelentettem meg a honlapon, archiváltam. A Mara és Zsolti által beszkennelt Pepe és Dexter Emmausz kurzusának gépelt verzióját rendeztem össze használható formába. Hangfelvételt rendeztem el.

Aztán jöttek a várakozó feladatok: Elkezdtem szervezni a hódmezővásárhelyi Fülöp kurzust és a mélykúti Emmausz kurzust, ezek most már fixek. A felvidéki iskolaközösség elköteleződési lapjait kaptam meg a hétvégén, úgyhogy őket adminisztráltam Ivett kérése szerint. Válaszoltam a várakozó levelekre, ügyekre. Beszámolókat kértem a kurzusigazgatóktól. A vágkirályfai meghívást szerveztem, most Lackónál van a labda. Az András műhely időpontját szerveztem. Elkészítettem a januári szolgálati beszámolót, terveztem, hogy mi fér bele a februárba a kurzusok mellett.

Este Hanna osztályával énekeltem a suliban, aztán próbáltam már pihenni.

Pannonhalma + Lelkes

Az elmúlt napokban két dologgal foglalkoztam: Befejeztük a pannonhalmai Band-Ász napok programját, összeállítottam a meghívót és kiküldtem a munkatársaknak, vendégelőadóknak, érdeklődőknek és a fenntartóknak.

Aztán pedig a hétvégi Új élet kurzusra készültünk, melyet a Lelkes Tréning résztvevőinek tartottunk. Ezzel indult el a Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata és a Bandifi közös egy éves tréninge fiatalok és fiatal felnőttek számára. A kurzus Budapesten volt az irodában és nagyon jó volt. A közös teammel is nagyon elégedett voltam. Megtiszteltetés volt részt venni ebben: 15 év után újra van ilyen Magyarországon! Történjék minden Isten akarata szerint! Majd hamarosan lesznek képek is róla :)

5 nap irodai munka + 2 nap pihenés!

Élvezetes és ritka kis hetem volt az előző: a hétvégén ugyanis pihentem.

A hét elejét az előző hétvége adminisztrálásával kezdtem: Feltettem a legújabb kurzus galériáját a weboldalra és közben beállítottam visszamenőleg is, hogy a képek külön mappában legyenek galáriánként. A hangfelvételeket is megosztottam róla a Lelkes Team kérése szerint. A beszámolót is elkészítettem a munkatársaknak.

Adminisztráltam munkatársakat és vendégelőadókat. Most már ügyelek arra, hogy mindenki csak legálisan tanítson az iskolában.

Összejött a felvidéki vágsellyei misszió csapata is: Lackó és Kristóf fog menni Sanyiékhoz.

Elkészítettem az 1%-os felhívást. Az is sokat javítana az idei egyenlegen.

Pályázatot adtunk le

Jó hogy volt egy kis pihenési tartalékom, mert hétfőn este szólt Kati, hogy másnap nyomtatva le kell adnunk a pályázati anyagot. Szóval az hétfőről keddre virradó éjszaka készült, fél ötkor feküdtem le. De kész van, a tartalmat Kati írta és csak pofát adtam neki. A címoldala így néz ki:

Nektek írom ezt a blogot, a Fenntartói Klub tagjainak: Ha Jézus is úgy gondolja, akkor helyrebillenhet az idei költségvetés erősen mínuszos volta. Történjék minden Isten tetszése szerint!

Szóval hétfőn: először is kurzust szerveztem, András időpontját, a hódmezővásárhelyi Fülöp teamjét, elkészítettem az 1%-os letölthető tájékoztatót, valamint a debreceni Fülöp kurzusnak készítettem plakátot és reklámcsíkot, aztán meg este nekiálltam a pályázatnak.