szeptember 2016

Tanács és vezetés

Az előző hét első fele a szőregi Új élet kurzus előkészítéséről szólt. Én vagyok a koordinátor, szóval volt vele feladat. Úgy örülök, hogy 35 résztvevőnk van. A team is lelkes és a felbontott kurzus ismét lehetőség az anyukáknak hogy ők is szolgáljanak, tanítsanak. Ki is használjuk.

Aztán csütörtökök reggel felmentem Budapestre. Csütörtökön titkársági értekezlet, csapatépítő nap volt. Pénteken készültünk a tanácsülésre. Szombaton és vasárnap tanácsülés volt. Sok jó dologról is szó volt, és sok nehéz dolog is előkerült, főleg a beszélgetésekben. A vezetésnek ez a része nem könnyű: az emberi gyengeségek mindig eljutnak hozzám. A leglényegesebb, hogy jövőre összeurópai Szent András konferencia aug. 10-13 között Pannonhalmán.

Tanítványság

Az elmúlt hét ismét pörgős volt.

A hétfőt lazábbra vettem, nem pörgös feladatokat csináltam. Összehoztam a szegedi csapatnak is többfelhasználós vetítési rendszert.

Kedden kiküldtem a hírleveleket, és a szőregi új életre csináltam a koordinátori feladatokat. Este vezetői kör volt, egyeztetések Robinál.

Szerdán az MKKM vezetőképzőre kezdtem el készülni, a szőregi kurzusra is jutott még készülni való, titkársággal egyeztettük a tanács utáni legfontosabb feladatokat és este elmentem a szőregi Új élet kurzusra. Most Ildikó tanított és csak koordináltam és helyettesítettem a zenészt. Elég fárasztó is, egy alkalomra 5 órát kell szánni. A hangosítással szerencsétlenkedtünk, de majd igyekszünk fejlődni.

Csütörtökön a Boldogok vagytok kurzust szerveztem, összeállt a csapat. A szegedi terveket is egyeztettük Orsival. Lacival intéztünk egy vezeték nélküli mikrofon beszerzését és készítettem a témát a MKKM vezetőképzőre a tanítványság témakörébe.

  • Jóbel

Szentírás vasárnapjára

A héten nyugisabb hetem volt, nem készültem hétvégi kurzusra. Így a feladatok közül elővettem valami hosszabb távút is:

A hétfői nap főleg a tanácsülés jegyzőkönyvéről szólt. Kedden készültem az Új élet kurzusra, bannert készítettem, Robinál voltam. Szerdán sok apró feladat volt és este az szőregi kurzus. Csütörtökön tartottam végre egy pihenőnapot. Pénteken meg informatikai feladatok voltak főleg.