Fotók az A! generáció Jézus kurzusáról

A hétvégén megtartottuk a Jézus kurzus első alkalmát az A! generációs fiataloknak. A kurzust a Missziós Központban tartottuk. A team tagjai az ország különböző pontjairól érkeztek hozzánk, s a megszokott arcok mellett voltak újak is az A!-sok számára. :) Együtt szolgáltunk Dórival és Attilával, Orsival, Barbival, Anikóval, Marikával, Oboval és Vikivel, valamint Gergővel, aki A! generációs is egyben. Azt hiszem ez az összetétel hozott egy új színt a hétvégénkbe! :)

Ezúttal a Mester Márk és Máté szemüvegén át tárta fel újabb és újabb vonásait a tanítványainak.
S bár az év utolsó időszakát éljük, nagy öröm volt látni a fiatalok odaszántságát, elhivatott Jézus keresését. Megtapasztaltuk, ahogy Isten a vizsgák és a fáradtság ellenére is elér minket, szól hozzánk a tanítások, dinamikák vagy imádságok által, és felemel az Ő kegyelmeivel.

Hálásak vagyunk ezért az egyre inkább összeforrott kis csapatért, akikkel együtt élhettük meg a hétvégét. Isten egyre inkább épít bennünket önmagában a közösség által is!

Álljon itt néhány tanúságtétel, amit a résztvevőink írtak:

  • „Nagyon nehéz állapotban érkeztem ide, nem éreztem jól magamat. De a szombat este, amikor Jézus vállára tehettem a terheimet, mindent elkezdett megváltoztatni. És a vasárnap rengeteg apró és nagy kincset rejtett számomra, amiket így már képes voltam érzékelni és befogadni."
  • „Úgy érzem, hogy közelebb kerültem Jézushoz, a Márk által bemutatott Krisztushoz, mint emberhez. Egy fal dőlt le bennem ezáltal."
  • „Testileg és lelkileg is nagyon fáradtan érkeztem a kurzusra, azonban amikor megérkeztem, egyszerűen nem tudtam nem boldog lenni, mivel annyira de annyira szeretem ezeket az embereket, valamint nagyon izgatott voltam, hogy végre egy igazi, hagyományos Szent András-os kurzus következik. Igazán sokat adott Márk Jézusa, mélyen megérintett Isten, amiért végtelenül hálás vagyok!"
  • „Megtapasztaltam, hogy Isten fogja a kezem az Ő Igéje által is."
  • „Jó érzés volt magamra ismerni Márk személyiségében. Megmutatta, hogy nem baj, ha néha nem olyan pontos a nyelvtan és a földrajz. Fontosabb az Ige hirdetése és megmutatni Jézus nagyságát."
  • „Amikor a köveinket le kellett tenni, felsoroltam a bennem lévő gondolatokat tényszerűen, de nem tudtam teljesen átérezni, mert túl jó hangulatban voltam. De miután leültem, valahogy megérintett az egész dinamika a semmiből, és úgy érzem, gyengeségeim és tehetetlenségeim felismerése által oda tudtam adni ezeket Jézusnak."
  • „Márk gyengeségei és Jézusért rajongása biztat, hogy mikor alkalmatlannak érzem magam, akkor is tudok mit adni, szolgálni Istenért."
  • +„Finom volt a kajcsi" :D (Extra hála ezért a konyhásoknak is :D :D )
Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki