Fotók a budapesti Békességszerzők hétvégéről

Kilenc hónap után, 2024 februárjában újból megtartottuk a Békességszerző tréninget 11 fő résztvevővel és 5 fős szolgálócsapattal Budapesten. A résztvevők kíváncsian és nyitott szívvel fogadták a tanításokat, már az első nap estéjén baráti légkör alakult ki Isten kegyelméből. Sok nevetés és sírás mellett Isten gyógyító, szabadító jelenlétében telt a hétvége. Dicsőség Neki mindenért!

Résztvevők tanúságtételei:

„Az utóbbi időben kevés időt töltöttem Istennel. A konfliktusaimat izomból próbáltam megoldani, sikertelenül. Tanításról tanításra kerültem újra egyre valóságosabban Isten jelenlétébe.”

„Újra megéreztem és elhittem, hogy Isten szeret! Elengedtem minden sérelmet.”

„Éreztem, hogy ide vezetett Isten. Hívott, hogy mélyebben megtérjek, mint eddig bármikor. A lelki harchoz sok segítséget kaptam az itt elhangzottakból.”

„ Az első téma alatt már azt éreztem, hogy ez a kurzus a velejéig érint engem. Először mondtam IGEN-t magamra. Eszközöket kaptam magamhoz és másokhoz.”

„A kurzus tanítása újból emlékeztetett arra, hogy Isten szeretetből megbocsátotta minden bűnömet, és engem is megbocsátásra hív. Őt szemlélve és Vele járva találom meg önmagam és az igazi békét.”

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • obo