Fotók a keceli Új élet Krisztusban kurzusról

A múlt hétvégén Új élet kurzust tartottak a Bartimeus Iskolaközösség tagjai Katival és Évivel kiegészülve Kecelen. A kurzuson 21-en vettek részt főként a helyiek közül.

Klári, szolgálócsapat egyik tagja a következőként számol be Csiszér László zenekarának oldalán erről a szolgálatról:

„...ez a kurzus valójában az alapokról szól. Az új élethez szükséges, sziklaszilárd alapokról. Amik pedig itt elhangzottak, olyanok, mint azok a bizonyos "magok" Jézus példabeszédében.
Érdekes volt nekünk "magvetőknek" (vagy sokkal inkább A nagybetűs Magvető szolgáinak) látni, hogy ki hogyan és mennyire tudta vagy merte befogadni az Igét. 
Olyan kemény terepre kerültünk, ahol megtapasztalhattuk, hogy egyrészt valóban nem test és vér ellen küzdünk, másrészt tényleg van az a fajta helyzet, amin már csak az imádság és böjt segít.

Úgyhogy imádkozom azért, hogy még jobban megismerjék Istent, és semmi el ne választhassa őket az Ő szeretetétől:

Drága Apu! Hálát adok azért, hogy ennyien meghallották a hívásodat, hogy jöjjenek el erre pár napra, hogy megajándékozhasd őket. Hálát adok azért, hogy megérintetted őket.
Drága Jézus! Köszönöm, hogy elvetetted bennük a magvakat! Köszönöm a rengeteg jó kérdésüket, és hogy Te szeretsz a jó kérdésekre jó választ adni. Köszönöm, hogy Te töltöd be az Ő szívükben is az űrt.

Drága Szentlélek! Kérlek, hogy folytasd bennük, amit elkezdtél! Segíts nekik, hogy levessék az óembert és új életet kezdjenek veled! Hadd hozzanak gyümölcsöt a Te dicsőségedre! Add, hogy semmi el ne fojthassa bennük az irántad való szerelmet! Legyen minden a Te akaratod szerint! Amen”

Isten tegye teljessé az itt elkezdetteket!

Esemény hivatkozás: 

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki