Fotók a kiskunfélegyházi Ászáf kurzusról

„A nép, amelyet magamnak formáltam, dicséretemet hirdeti majd.” (Iz 43, 21)
Immár hagyományossá vált, hogy szeptemberben Kiskunfélegyházán találkozunk Ászáf kurzusra, ami a dicsőítő életbe vezet be. Az idei annyiban tért el a korábbiaktól, hogy most többnyire elsőrésztvevős fiatalok és régebb óta fiatalok gyűltek össze. Minden Ászáf hétvégén mélyen megindító számunkra Istennek az emberek bensejében végzett gyönyörű munkája.
Sok belső gyógyulás történt most is, mert Isten hűséges: „Pedig Te szent vagy, és Izrael dicsérete között laksz.” (Zsolt 22, 4)
Igen, megtapasztaltuk, hogy a dicsőítésben Isten jelen van, gyógyít, bátorít, vígasztal. Szombaton éjszaka nagyon nehezünkre esett félbeszakítani a dicsőítést, újabb és újabb  záródalok következtek a résztvevők kérésére… Vasárnap délután feltöltődve köszöntünk el egymástól.
Több embertől kaptuk visszajelzésként, hogy imádkoznak, hogy minél több helyre  el tudjuk vinni Isten szeretetét, amit itt megtapasztaltak.  Buzdítottak minket, hogy menjünk, menjünk, menjünk el mindenhová, hogy az emberek megismerhessék a dicsőítésben lakozó Istent, aki szent, aki szeret és aki egészen közel jön hozzánk, mert eggyé akar lenni velünk.  
Hála van a szívünkben, mert újra megláthattuk Isten hatalmas tetteit!
Bővebben itt olvashatjátok Tihanyi Klári beszámolóját a hétvége eseményeiről. :)

Esemény hivatkozás: 

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki