Fotók a sülysápi Ászáf kurzusról

Április 29. és május 1. között Sülysápon is megrendezésre került a dicsőítő szívről szóló Ászáf kurzus. Kb. 30 résztvevő és 9 szolgáló volt jelen a hétvégén, amit egy nagyon szép helyen, a nemrég felújított Wass Albert Művelődési Központban tartottak meg. A kurzus zárt körű volt, és a „házigazda” szerepét a Sülysápi Imádság Háza szolgálói töltötték be, de rajtuk kívül volt még pár résztvevő, akik messziről érkeztek, Győrből, vagy épp Sopronból, az ottani IH-ból.

A kurzus igazgatója Csiszér Laci, a koordinátora pedig Papellás Bogi volt. Az előadásokat Lacin kívül még Nagy Zsolti, Nagyné Bolla Heni, Németh Évi és Tihanyi Klári tartották.

A társaság rendkívül gyorsan összekovácsolódott és hamar mélyre ment az imádság és imádat. Remek hangulatban töltöttük el ezt a három napot és sokat tanulhattunk a dicsőítésről. Sőt, nem csak hallhattunk róla, hanem rögtön gyakorlatba is ültethettük! Vasárnap a lezárás keretében sokan tettek tanúságot arról, hogy nagyon megérintette őket ez a kurzus, és Isten gyógyította, szabadította őket. Dicsőség legyen érte a mennyei Apukánknak, és valóban Ő hozzon új tüzet a szívükbe!

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • Jóbel