Fotók a velencei Békességszerzők kurzusról

„Boldogok a békességszerzők” (Mt 5,9) – Velencén ráadásul nagyon vidámak is! Hiszen igen jó hangulatban, sok nevetéssel telt ez a lelki tréning, ahol a helyi plébánia, nagy részt a Kavics és Tibériás közösség tagjai vettek részt. Elmélyítettük a békesség lelkületének bibliai alapjait és tanultunk a békességre vezető kommunikációról is. A résztvevők közt 7 házaspár is, így sok téma szólt a házasoknak is. A hétvége nagyon intenzív volt, és igazán örömmel telve érkeztünk meg a kurzus utáni vasárnapi 5-ös misére, amelynek végén még egy vidám dicsőítéssel is ünnepeltünk.

Néhány résztvevői tanúságtétel:
• Nagyon megérintettek a tanúságtételek arról, ahogyan Isten dolgozik a békén a nyitott szívű embereken keresztül. Szeretnék én is jó eszköze lenni az ő béketeremtésének. (H. K.)
• Isten úgy segített régi sérelmeket megbocsátani, hogy önmagát helyezte a támadó helyébe. Régi és fájdalmas sebekből szabadított így meg, amiből a magam erejéből nem sikerült. (N. Z.)
• Meg fogok próbálni olyan technikákat és attitűdöket kialakítani, amelyek segítenek majd abban, hogy az életünk nyugodtabb legyen. Nagyon hálás vagyok a tanításért, amit kaptam. (Lina)

Esemény hivatkozás: 

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • obo