Fotók a zalaegerszegi Benjamin kurzusról

Az „Új élet Krisztusban” kurzus gyerekekre szabott változata a Benjamin 1 kurzus, amit idén Zalaegerszegen június 10-12. között szerveztek. Ezt a beszámolót kaptuk a szervezőktől:

„A zalaegerszegi Szent Család Óvodában immár hagyományosan év végén, mintegy szép ajándékként minden évben megtartjuk a búcsúzó ovisoknak a Benjamin kurzust. Az első napon 36 gyermek érkezett meg és mind ki is tartottak a harmadik nap végéig.

Nagyon lelkesen várták a foglalkozásokat, élvezték, hogy ezt most csak ők kapják, csak nekik szól és nagyon nyitottak voltak minden feladatra. Van ezekben a pici gyerkőcökben valami ősi bizonyosság, ahogy a tanításokat fogadják látszik, hogy nem csak elhiszik nekünk, amit mondunk, hanem tudják, hogy az úgy van, és ez a Szentlélek munkája.

Mi a szolgáló csapatban megtapasztaltuk, hogy ilyeneké az Isten Országa, elfogadják hogy Isten az, akinek magát kinyilatkoztatta. És pont. Nem kell megérteni miért történik ez, vagy az. A Mennyei Atya kisfia/kislánya vagyok, személyesen ismer és szeret, bár a bűn sok mindent elrontott a világban, de eljött Jézus és legyőzte a sátánt, és vele mi is győztesek vagyunk, egy győztes csapat.

A kurzust záró képvetítés után természetesen elkezdtek evangelizálni már ezek a pici tanítványok: megmutatták a Mennyei Atyáról készült rajzaikat a szüleiknek vagy a másik színezőt, amelyikre belerajzolták, hogy kit vinnének el az Ő tenyerébe, és mesélnek róla és kérdeznek a kis Benjaminok :).”

Isten tegye növekvővé ezeket az áldásokat kicsikben és „nagyokban” egyaránt!

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • matyas.krisztina