Evangélium 7 fiatalja kurzus Szekszárdon

cc: http://www.flickr.com/photos/samagnew/3990166068/

Kedves Testvérünk! Szeretettel hívunk és várunk az Evangélium hét fiatalja lelkigyakorlatra - Fiatalokról… nemcsak fiataloknak!

A kurzus hét személyiséget mutat be, akik szembesülnek az evangéliumi élet felajánlásával. Van egy közös bennük, mégpedig az, hogy mindnyájan fiatalok voltak. A jövő előttük állt és mindegyiküknek megvolt a sajátos magatartása az evangéliummal szemben. Mindegyikük találkozik Isten Igéjének a fényével, és mindannyian egyfajta magatartásformával válaszolnak rá. Mindegyikük megélte a saját fejlődését a felkínált lehetőséggel és döntést hozott, mely az életükbe vésődött.

Az evangéliumokban szereplő fiatalok történeteiben felfedezzük: az alakítja alapjaiban az életünket, hogy mit válaszolunk Jézus Krisztusnak, amikor találkozunk Vele.

A kurzus a Szent András Evangelizációs Iskola kurzusa, első lépcsős, előfeltétele nincsen.

Kurzusigazgató: 

Dr. Kassai Gábor

Koordinátor: 

Dr. Takács Péter

Team további tagjai: 

Szekszárdi Szikra Közösség és a Pécsi Evangelizációs Team

Kezdés: 

2013. március 15., péntek 8.00 –

Befejezés: 

2013. március 16., szombat 19.00 –

Helyszín: 

Szekszárd, Kolping Iskola Rákóczi utcai épülete (7100 Szekszárd Rákóczi u. 73. – a Szent István ház mellett)

Hozzájárulás: 

A kurzus díjtalan, azonban a technikai költségeknek anyagi vonzata van, valamint a szállás és étkezési igényed (reggeli-ebéd-vacsora) is befolyásolják az összeget. Teljes ellátással a kurzus díja 6000. Ft. Étkezés és szállás nélkül a kurzus díja 1000. Ft,-. Ebédidőt tartunk, de pénteken késő estig tart a program, így amennyiben nem kérsz vacsorát, hoznod kell magaddal. A szállás az Illyés Gyula Pedagógia Főiskola Kollégiumában lesz. Házaspárok részére 3 ágyas szobát tudunk biztosítani, de sajnos, ez esetben is mind a három ágyat ki kell fizetni. A jelentkezési lapra kérünk írd rá, hogy étkezésre, illetve szállásra tartasz-e igényt, van-e esetleg sajátos étkezési igényed betegség miatt.
Anyagi problémák viszont ne tartsanak vissza senkit, jelezd és megoldjuk!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Csak előre leadott írásos jelentkezést fogadunk el!

Személyesen: Bármely Szikra-tag részére odaadhatod.
Email-ben: steibagota-KUKAC-freemail.hu

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni! Tájékoztatunk arról, hogy a jelentkezési lap csak egy kérvény, jelentkezésed elfogadásáról és a további információkról, részletekről visszajelzést küldünk.

További információ:

Takács Péter
tel.: 36-30-403-7331, 36-20-310-75-45;
email: esztakis-KUKAC-vipmail.hu

A határidőn túli jelentkezéseket sajnos nem tudunk elfogadni, ezért kérünk, ne hagyd a döntést az utolsó pillanatra, ezzel a szervezők dolgát is jelentősen megkönnyíted.

Jelentkezési határidő: 

2013. március 8., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • nyitott szív ☺
  • Szentírás (teljes!)
  • esetleg jegyzetfüzet

Iktatószám/Azonosító: 

HU-13-25
  • Jóbel