Több óra raktárban

 A mai napot a számítógép előtt kezdtem, elolvastam a leveleim és válaszoltam rájuk.

Elkezdtem a Titkárságra az önkéntes munkatársak szervezését és meghívását. Először azokat testvéreket kerestem, akik honlap frissítésében tudnak segíteni. Megírtam nekik a levelet, most várom a válaszukat.

Majd levonultam a raktárba, avval a vággyal, hogy végre teljesen rendet teszek az eszközök között. Amiben nagy segítség és motiváló erő a Gellérttel közösen összeszerelt polc. Hát neki is álltam csoportosítva elrendezni az eszközöket és feliratozva a dobozokat, mik a tartalmuk..úgy 4 óra izzadás után-de látszata van a munkámnak - visszamentem a gép elé. Avval is szembesültem, hogy még legalább 5x ennyi időt kell a raktárba töltenem...

Kedves pesti testvérek, akiknek van idejük és unatkoznak, szívesen fogadom a segítségeteket, izzadjunk közösen a közös raktáros munkába!!

Még mindig áll az a kérésünk, hogy a plakátoknak keresünk térkép tartós szekrényt !!

A gép ülve levelet írtam az Iskolaközösség vezetőknek, hogy jöjjenek az András és József Barnabás kurzusra, illetve bátorítsák az iskolaközösségben levő testvéreket.

Már el is kezdtem a szállás szervezést a pesti testvéreknél avval a reménnyel ,hogy nem lesz elég hely a szálláson. Már 2 család gyerekkel be is jelentkezett a kurzusra.

Hálát adok Neked Jézus a mai nap munkájáért, mivel elégedetten megyek ma haza, még akkor is ha a raktárt nem tudtam befejezni.

De az elért eredményért hálás vagyok, nem azt nézem, ami nem lett meg, hanem azt ami kész van.

 

 

  • tothaniko

Hozzászólások