Csöp, csöp, csöp,

A mai nappal kezdem, nem volt ma az élet itt fenékig tejfel az irodában, mert a kutya melegnél is melegebb volt, oly annyira, hogy rosszul is lettem, pedig ettem és ittam. 1x, csak el kezdtem szédültem és izzadtam, mint a ló, izzadságom az asztalra és a gépre hullott...egy kis lefekvés azért segített, mivel a gyerek szobában hűvösebb van, mint itt az irodában.

Majd folytattam a munkát, leveleket írtam, tovább dolgoztam az Ászáfon és a Korintuson. Majd Máray Anikónak -aki nincs bent itt az irodában- kért tőlem segítséget, amit meg is tettem.

Tegnap este megnéztem a dunaharaszti barátaimmal a fiatal Bogarakat, akik nagyon színes és színvonalas előadásokkal készültek, azoknak, akiknél laknak. Nagy tapasztalat volt a számomra, sokat is tanultam tőlük, kaptam ötleteket, jól is éreztem magam, tetszett is sok tehetséges gyerek előadása. Jó benyomást tettek rám a szabad, lelkes és "senki véleménye nem érdekel" mentalitásuk. Megértettem miért vonzó számukra a Bogár lelkiség és jó is, hogy ott vannak de....azért felfedeztem mi a hiány, amit szerintem nem kapnak meg, ez maga Jézus, nem eveznek a mélyre, nincs evangelizáció köztük. Érezzük magunkat jól, jó buli-tényleg az-de semmi komoly, egy program, és Jézusból igazán nem is kell. Nehogy komolyra vegyük a figurát, mert akkor esetleg változni kell. Több fiatallal beszélgettem, már előző nap is és mikor kérdezgettem őket-őszinték voltak-kiderült, többen nem is ismerik Jézust, és aki, ismeri is, nem ért egyet a Mester tanításával. Már ideje múlt és a mai világban nem alkalmazható, mondták többen. Nagyon érdekes találkozásban és tapasztalatban volt részem. Sokat segített, hogy jobban megértsem és megismerjem a mai fiatalokat.

Most megyek az Új Aratás Közösségbe, várjuk a Zozót, aki a Közösségükről beszél.

Köszönöm, Jézus, hogy nekem adtál olyan embereket, akik tanúságot tettek Rólad nekem és megismerhettelek.  Kérlek, Atyám küldj minket a fiatalok közé, hogy megismerjék a te személyed és szereteted.

 

 

  • tothaniko