Fülöp kurzus Szegeden szeptemberben

Frissítés: 

2007.09.24: A kurzus megtartjuk! Bár lejárt a jelentkezsi határidő, lehet még jelentkezni.
Létra

Isten szeretetéhez támasztott létrán egyre közelebb juthatunk, sőt fel mehetünk Hozzá, és minél magasabban állunk, annál több embernek mutathatjuk meg Őt. Ha a Te létrádat nem érzed stabilnak, vagy magasan állsz, de mégsem tudod hirdetni Jézust a körülötted állóknak, vagy nem tudsz tovább menni rajta, akkor várunk, mert a Fülöp kurzus Neked szól!


Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte.
Jn 3,16

Tanúságtétel: 

Olyan meghatározó volt számomra ez a lelkigyakorlat, hogy még a mai napig is sokszor eszembe jutnak az ott megértett és megtapasztalt dolgok. Megtapasztaltam, hogy nagyon- nagyon gyenge vagyok, Isten szeretetében újra átéltem összetörtségem. De nem hagyott el kegyelmével az Úr: a közös imában átadtam neki az életemet! És ekkor a Szentlélek nagyon szépen, ahogyan akkor engem kellett, megérintett. Adománya a szomjúság volt. Szomjat kaptam Istenre, szomjat, hogy belőle táplálkozzam. Megismertem az élő, közeli és szerető ISTENT.

Kiss László, Zákányszék

Kurzusigazgató: 

Arm Katalin

Koordinátor: 

Máder Balázs

Team további tagjai: 

Noé Bárkája Team tagjai

Kezdés: 

2007. szeptember 28., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2007. szeptember 30., vasárnap 16.00 –

Helyszín: 

Szeged, előreláthatólag a Felsővárosi Minorita Plébánia Díszterme (Munkácsy Mihály u. 7.). Megközelíthető a 3-as és 4-es villamosokkal.

Szállás: 

A kurzus bejárós, vagyis mindenki otthon aszik. Azoknak, akik távolról érkeznek, családoknál próbálunk szállást biztosítani. Kérjük, jelezd, ha igényt tartasz rá!

Hozzájárulás: 

4000 Ft, ami tartalmazza a reggeli, ebéd, vacsora, rezsi és a kurzus technikai költségeit. Anyagi okok miatt ne maradj távol, azonban a jelentkezési lapon feltétlenül jelezd, hogy mennyi támogatást kérsz. Próbálj te is támogatókat szerezni.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezhetsz

A jelentkezés határideje: A kurzus kezdete előtt legkésőbb egy héttel érkezzen meg a jelentkezési lapod hogy vissza tudjunk jelezni.

Email címet vagy telefonszámot mindenféleképpen adj meg, hogy visszajelezhessünk, tudunk-e fogadni a kurzuson.

Ételallergiát vagy különleges étkezési igényt írj be az „Egyebek” mezőbe!

Ha jelentkeztél egy kurzusra, de valamilyen ok miatt mégsem tudsz részt venni rajta, kérünk időben jelezd a koordinátornak!

Jelentkezési határidő: 

2007. szeptember 21., péntek –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Szentírást és jegyzetfüzetet.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-07-9

Együttműködő szervezetek: 

Szeged-Csanádi Egyházmegyei Pasztorációs Centrum.
  • Jóbel