Fenntartói Klub űrlap

Ez az űrlap a Szent András Fenntartói Klubhoz való csatlakozásra szolgál. Kérjük, töltsd ki, ha csatlakozni szeretnél és felvesszük veled a kapcsolatot!

Adatkezelés • Ezen az űrlapon a Szent András Evangelizációs Iskola számára megadott személyes adataid kezelője a Szent András Evangelizációs Alapítvány. Az adatok adminisztrációját az Alapítvány munkatársai és önkéntesei végzik. Az adataid kezelésének jogalapja a hozzájárulásod. Az adatlapon megadott adatok kezelésének célja a beazonosításod, a tagságod regisztrálása és publikálása, valamint a kapcsolattartás. Ezen adataidat a titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu címre küldött kérésedre töröljük. A megadott adatokat kívülálló harmadik személy számára – az álneved kivételével, melyet a honlapunkon közzétesszük – semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. Az űrlapnak az Iskola részére történő beküldése a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Ezen a számon fogunk keresni.
Ahol megtalál a posta, ha írásbeli beszámolót küldünk: ország, irányítószám, helység, címhely (utca, házszám, épület, lépcsőház, emelet, ajtó).
A testvérek fele így gondolkodik: Természetes, hogy a teljes nevem írjátok ki, mert ezzel tanúságot teszek arról, hogy a Szent András egy fontos, támogatásra méltó csapat, ha valaki látja a nevem, akkor az ösztönző lehet a számára. A testvérek másik fele így gondolkodik: Jézus óvja a szívünk tisztaságát, ezért figyelmeztet: „amikor alamizsnát adsz, ne tudja bal kezed, mit tesz a jobb” (Mt 6,3), ezért ők álnevet választanak maguknak. Tehát, kérünk ide azt írd, ahogy Te szeretnéd: a teljes neved, vagy egy álnevet.
Ft
Havonta mennyivel szeretnéd támogatni?
Ha szeretnél valamit hozzátenni.