Játékszabályok a párkapcsolatban - Bandifi 18+

Fotó: cc Ben Raynal: Alone together, forrás: https://www.flickr.com/photos/zubrow/5632115615/ és forrás: http://static.pexels.com/wp-content/uploads/2014/09/black-and-white-chess-chessman-2902.jpg

Ez a kurzus egy játékról szól. Tág értelemben véve arról a játékról, amelyre a Nagy Játékmester játékba állított mindannyiunkat, és amit Életnek nevezünk. Ezen belül is azokról a játékszabályokról, amelyeket követve megtalálhatjuk azt a játszótársat, akivel együtt sokkal élvezetesebben játszhatjuk végig a Nagy Játékot, az Életet.

Neked szól,

  • ha van párod, de még nem vagytok házasok,
  • ha nincs, de keresed, vagy
  • ha most épp nem is keresed, de készülsz ilyesmire,
  • ha szeretnéd tudni, mire érdemes odafigyelni, ki vagy te és milyen társ illik hozzád, miket kell együtt kipróbálni ahhoz, hogy jól menjen ez a játék és miből lehet tudni, hogy fog-e nektek egy együtt menni hosszú távon.
  • Valamelyik betalált? Akkor gyere, vagy gyertek mind a ketten!

    A kurzuson lesznek tanítások, és ahogy már megszokhattátok a Bandifitől, lesz sok-sok gyakorlat, játék. A kurzust 18 éven felülieknek szánjuk, olyanoknak, akik még nem házasok. Szó lesz a játékosokról, a játékszakaszokról, az ismerkedéstől a jegyességig mindennel, ami belefér és arról is, hogy mikor érdemes egy-egy versenyzővel megszakítani a további játékot és inkább mást keresni.

Kurzusigazgató: 

Eberlein-Sidó Éva

Koordinátor: 

Holt Szebásztián

Team további tagjai: 

Kis Orsolya

Kezdés: 

2015. február 20., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2015. február 22., vasárnap 14.30 –

Helyszín: 

Isteni Szeretet Közösség háza, Törökbálint, Baross G. utca 2.

A program jellege miatt érdemes bentlakósan jelentkezni, de ha közelben laksz (és/vagy vállalod az utazgatást), akkor lehet bejárósként is jelentkezni. Kérünk, mindenképpen jelezd ezt, mivel a házban a szálláshelyek száma korlátozott!

Szállás: 

Hálózsákkal - ami hozni kell.

Hozzájárulás: 

A részvételi díj 7 000 Ft, ezt a helyszínen a regisztrációkor kérjük fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket, a technikai költségeket és a szál­lás díját.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet.

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz lenni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

Jelentkezési határidő: 

2015. február 15., vasárnap

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

Jegyzetfüzetet, írószert, hálózsákot és kispárnát (ha itt alszol).

További információk: 

+36 30 8113423 - Eberlein-Sidó Éva

Iktatószám/Azonosító: 

HU-15-B5
  • obo