Tanítóképzés munkatársaknak Budapesten

Az Apolló kurzuson azt tanuljuk meg, hogyan kell egy teljesen saját tanítást összeállítani és előadni. Egy kurzuson viszont más a helyzet: a tanítás adott, azt kell megtartani célokkal és részcélokkal, és az előadás módja is adott. A tanítóképzés ezért azt célozza, hogy megtanuld a kurzuson való tanításra való felkészülés menetét: értelmezni a vázlatot, az eredeti cél felé vezetni a témát stb. Továbbá megtanulj néhány speciális Szent András-os módszertani elemet, pl. a spiritualizáció- és a dinamikavezetés mibenlétét. És lesz szó a karizmák szerepéről is a tanítói szolgálatban.

A képzés csak munkatársaknak szól. Elméleti és gyakorlati (próbatanítások, dinamikavezetési gyakorlat) részek is lesznek benne. Előnyt élveznek azok, akik már voltak Apolló kurzuson, de jöhet és jöjjön minden szolgáló, aki már tanított legalább egyszer kurzuson. Ez itt nagyszerű lehetőség arra, hogy „profi” Szent Andrásos tanító légy! Ami a 20 éves magyarországi Szent András tapasztalatból megfogalmazható, átadható, az itt megtanulható lesz!

Kurzusigazgató: 

Gyuris Gellért

Koordinátor: 

Arm Katalin

Team további tagjai: 

Sidó Éva, Kassai Gábor

Kezdés: 

2015. május 16., szombat 9.00 –

Befejezés: 

2015. május 17., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ
1116 Budapest, Fehérvári út 168–178 C

Szállás: 

Távolról érkezőknek 2000 Ft/fő/éj áron tudunk szállást biztosítani. Hálózsákkal 1500 Ft/fő/éj.

Hozzájárulás: 

5000 Ft, amely magában foglalja a szombati és vasárnapi ebédet, a szombati vacsorát és a vasárnapi reggelit, és a kurzus technikai költségeit.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Szent András Evangelizációs Iskola • Magyarország ‒ Titkárság
1116 Budapest, Fehérvári út 168–178. C lépcsőház, földszint 35. ajtó
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Arm Katalin
+3630 6271032

Jelentkezési határidő: 

2015. május 10., vasárnap

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-15-10
  • Jóbel