Fotók a mányi Új élet Krisztusban kurzusról

Július első hétvégéjén a Timóteus iskolaközösség Hegyi-Németh Apival és Nagy Zsolttal kiegészülve tartott egy áldott Új élet Krisztusban kurzust Mányon. Azonban a kurzus szervezésében és lebonyolításában hatalmas szerepet játszott négy helyi hölgy testvérünk, akik egy előző évi kurzuson olyan tüzet és lelkesedést kaptak a Szentlélektől, amit tovább szerettek volna adni saját ismerőseiknek, egyházközségüknek. A résztvevők szinte valamennyien helyiek voltak, vagy a környező településekről érkeztek. Jó volt tapasztalni, hogy Isten megérinti a részvevőket, hogy a korábban talán már többször hallott igazságok most célba érnek, szíven találnak, elgondolkodtatnak.

Néhány részvevő tanúságtétele arról, hogy milyen kincset visznek haza a kurzusról:

  • Már rég ezt kerestem, amit itt megtaláltam: új életet Jézussal, Szentlélekkel eltelve. Nagyon várom, hogy fog átalakítani Isten a mindennapokban egy teljesebb, jobb élet felé. (Ábel)
  • A lelkesedést viszem haza, az élményt, a ’na ugye!’ élményt. Számos dologban megerősítést kaptam. Ezután bátrabban tudom azokat megélni és hirdetni. (Helmut)
  • Isten szeretete valós, amit embereken keresztül is éreztem. Isten jelenlétében CSAK úgy lenni, feltöltődni, nem csinálni semmit. A Szentlélekért mondott ima nagyon megérintett. (Vanda)
  • Az új élet kurzusról egy új életet viszek haza. Esti szőlőmunkás lévén szívtam magamba az elmondottakat. Szeretnék mostantól a Szentlélekkel együtt kelni, napközben létezni, este pihenőre térni. Jó, hogy nálam van, vigyázni fogok rá, hogy el ne menjen tőlem. Imádkozom, hogy más is megkaphassa ilyen módon. (Mari)
Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • Jóbel