Új élet Krisztusban kurzus Sashalmon

Az Új élet Krisztusban kurzus Istenről és a Te életedről szól, amit az Ő gondviselő szeretetével eltervezett. Nem fogsz ezen a kurzuson semmi mást megtudni Istenről, csak a legfontosabbat.
Ha kereszténynek tartod magad, mégsem elégedsz meg a vasárnapi jellegű kereszténységgel; ha jobban meg akarod ismerni Jézust; ha fel szeretnéd fedezni, milyen örömöt ad ő az életedbe; ha úgy érzed, lehúz a bűn; ha gyengének látod a hited; ha szeretnéd megtudni, mit jelent találkozni Isten Lelkével; ha magányos vagy keresztényként is; ha még nem vagy teljesen, az utolsó szögig Istené, és szeretnél Istennel egy új életet elkezdeni, ez a kurzus neked szól.

Ezeken az alkalmakon Istennel együtt járva tapasztalhatod meg előadásokon, imán, énekeken, gyakorlatokon, a közösen megtapasztaltakon keresztül, miről is szól ez a kurzus.

Gyere el, ha szeretnéd megtapasztalni:

  • Milyen ajándékot szánt Isten a számodra?
  • Isten valóban gyermekeként szeret?
  • Miért nem tapasztalod mindig ezt?
  • Kicsoda Jézus Krisztus?
  • Miért fontos a hited?
  • Mi jelent a megtérés?
  • Miért Úr Jézus?
  • Ki az a Szentlélek?
  • Miért lényeges a szerepe az életedben a közösségednek és az Egyháznak?

Gyere el, ha szeretnéd meglelni a Jézussal való életet!

„Erővel tölti el tagjaidat, olyan leszel, mint az öntözött kert, és mint a vízforrás, amelynek vize nem apad el soha.” (Iz 58,11)

Tanúságtétel: 

„Azzal az elvárással érkeztem, hogy mélyebben tudjam megtapasztalni Jézus közelségét. Elképesztő emocionális érzésekkel és szívbéli átéléssel kaptam meg a válaszokat. Nagyszerűek voltak a felismerések. Egyéni csodákat, ajándékot kaptam.” G. Zs.

„A Szentlélek betöltött tetőtől talpig, és olyan választ kaptam tőle/ általa, amiből most biztosan tudom, merre induljak, Hiszem és tudom, hogy kísér/vezet/ ha kell cipel az úton. És végre megtalálom a helyem.” Szilvia

„Férfi életem egyik nagy krízise ért a héten, amely számadásra késztetett, nem tartok ott, ahol tényleg kellene. Válaszokért eljöttem, és többet kaptam. Átjárt az a jó, amit eddig nem fogadtam el, új Életet Krisztusban.” Herman

Kurzusigazgató: 

Bartha Angéla SSS

Koordinátor: 

Sebők Andrea és Brassai Orsolya

Team további tagjai: 

Az Új Aratás Iskolaközösség szolgálói

Kezdés: 

2023. március 24., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2023. március 26., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Meszlényi Zoltán Közösségi Ház (Budapest - Sashalmi Krisztus Király Plébánia)
1163. Budapest, Sasvár u. 23.

Szállás: 

A kurzus bejárós

Hozzájárulás: 

8000 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket és a technikai költségeket.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Sebők Andrea
mvsebandi@gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Sebők Andrea
mvsebandi@gmail.com
+36706395018

Jelentkezési határidő: 

2023. március 14., kedd

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

• jegyzetfüzetet és tollat
• Szentírást
• leginkább nyitott szívet

Iktatószám/Azonosító: 

HU-23-9
  • C.Viki