Mária kurzus Pomázon

Mária kurzus Pomázon

A kurzusban Mária személyét a Szentírás szavain keresztül mutatjuk be.Felismerhetjük a hit anyját, aki mindenben előttünk jár Jézus követésében. A Máriával való kapcsolat által Isten országa élőbbé válik bennünk és köztünk. Ő az, aki az Atya választottja, ő az, akit eltöltött a Szentlélek, ő az, aki befogadta és hordozta az Igét.

A tanítások építenek Raniero Cantalamessa: Mária az Egyház tükre és VI. Pál: Marialis Cultus, a helyes Mária tiszteletről szóló dokumentumára.

Tanúságtétel: 

„Nagyon jó volt látni Mária helyét Isten üdvösségtervében. Megtalálni a megfelelő egyensúlyt abban, hogy hogyan tiszteljem őt. Engem lenyűgözött Mária igenje!” (Fürtös)

„Tőlem nagyon távol állt Mária személye, talán pont azért, mert nem tudtam elfogadni a litániák és a rózsafüzérek Máriáját. De megértettem, hogy Mária egészen más, hogy nekem is olyanná kell válnom, mint ő, s nem csak nekem, hanem mindenkinek, hogy Jézust adjuk a világnak. Ha Atyánk küld, s nem tudjuk a hogyant, ő nekünk is azt mondja, mint Máriának: „a Szentlélek ereje száll rád". Megértettem Máriát, mint példát, mint nőt, mint Jézus első és legtökéletesebb tanítványát, aki őt mindenhová elkíséri és szüntelenül várja az ígéretek beteljesedését.” (Márti)

Kurzusigazgató: 

Bartha Angéla SSS

Koordinátor: 

Ördög Tibor

Team további tagjai: 

A team az Új Aratás és a 153 Iskolaközösség szolgálói.

Kezdés: 

2024. július 12., péntek 10.00 –

Befejezés: 

2024. július 14., vasárnap 17.00 –

Helyszín: 

Pomáz, a Szent István Király Plébániához tartozó közösségi helyiségben.

Szállás: 

A helyszínen tudunk szállást biztosítani.

Hozzájárulás: 

21 000 Ft
Szállással 25 000 Ft
A részvételi díjat a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket és a technikai költségeket.
Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. E-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot szkennelve vagy lefényképezve erre a címre várjuk:

tordog5-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Ördög Tibor
tordog5-KUKAC-gmail.com
+36 20 3266682

Jelentkezési határidő: 

2024. július 5., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

• teljes Szentírást és
• a nyitott szíved

Iktatószám/Azonosító: 

HU-24-22
  • matyas.krisztina