munkatársak

Munkatársakról

Az Iskola munkatársai

Az Iskola munkatársai olyan katolikus világiak és egyházi személyek, akiket az Úr Jézus hívott meg erre a munkára. Van közöttünk hitoktató, kántor, ács, egyetemi hallgató, tanár, programozó, teológus és házasok, egyedülállók és szerzetesek is. A munkatársak nem korlátozódnak egy városra vagy területre, hanem Magyarország több egyházmegyéjéből valók.
A munkatársak belső oldala: team.ujevangelizacio.hu

Munkatársi képzések

Kedves Szentek! Ez az evangelizációs iskola nem azért viseli az apostol András nevét, hogy ne kövessük a példáját, hanem azért, hogy ahogy ő is másokat odavitt Jézushoz – akik közül egyesek nagyobb apostolok lettek, mint ő (pl. Szent Péter) – úgy mi is vigyünk oda Jézus csapatába újakat.

Ezért a közeljövőben két munkatársi képzésre kerül sor. Az egyik Szegeden lesz (2005. január 28-30.), a másik pedig Pécsen (2005. február 11-13.). Azokat, akikre már mi gondoltunk, vagy tudtunk róla, hogy vágyakoznak ilyenre, már értesítettük, de ha valaki mégsem kapott meghívót és szeretne részt venni, akkor lépjen kapcsolatba velünk.

Mindkét képzés célja, hogy a teamek megerősödjenek az evangelizációs munkában, mind szellemileg, mind technikailag. A képzést a Felelős Team tagjai tartják. A szegedi első képzés lesz, míg a pécsi épít már az a tavalyi képzésre. Azokat a testvéreket várjuk, akik teamekben dolgoznak ill. teamhez tartoznak, vagy legalább voltak már az iskola néhány kurzusán és így nagyvonalakban ismervén az iskolát szeretnének bekapcsolódni a munkába.

Kapcsolat:

Munkatársi képzések

A Igazgatói csoport azt látta jónak, hogy szeptembertől az év végéig a munkatársak képzésével foglalkozzon, majd ha minden team fejlődött akkor velük - a saját helyükön - közösen kurzust vezessünk. Nem csupán az a fontos ugyanis, hogy a kurzusok megtörténjenek, hanem hogy az evangelizátorok is fejlődjenek, mert így terjed jobban az evangélium.
Jelenleg ez az elképzelés kidolgozás alatt áll és a nyári iskola után lesznek új hírek ezzel kapcsoltban.
Ha van kérésetek, hozzászólásotok, hogy merre menjen a dolog, jelezzétek a fórumban!
  • Jóbel