20 éves a ménfőcsanaki Árpád-házi Szent Margit Evangelizációs Centrum

Kedves testvérek, 1993-ban január 18-án Botond atya és imacsoportja úgy döntöttek, hogy létrehozzák az Árpád-házi Szent Margit Evangelizációs Centrumot, és hozzá a fenntartó Evangelizáció 2000 Egyesületet. Ennek immár 20 éve, és van miért hálát adnunk, ezért jövünk össze.

Napja: 2013 január 20, vasárnap
Program: du. 15-kor kezdünk

  • dicsőítés, szentségimádás - vezeti Léner Violetta és Maros Ildikó SSS
  • tanúságtétel: Németh Mihály (Sopron)
  • 16.00-kor szentmise, Hortobágyi Cirill OSB pannonhalmi perjel atya vezetésével, Hardi Titusz OSB atya is velünk lesz (remélem mások is).
  • utána agapé, ameddig jólesik.

Jöjjetek hálát adni minél többen! Az evangelizációs központ emeleti termében leszünk, mert azt lehet jól befűteni.

Tudom, hogy van, aki nagyon messze lakik, és nem tud eljönni, vannak atyák, akik szolgálnak, de szeretnélek mégis hívni, hogy örüljünk együtt, adjunk hálát Istennek az elmúlt 20 év evangelizációjáért, mert nagyon sok kegyelmet kaptunk Tőle. Ha egy hálaadással csatlakozol ünnepünkhöz, az is nagyon jó, ha fizikailag jelen tudsz lenni, annak még inkább örülünk. Ha a közösségi testvéreidet is elhozod, az meg igazán nagyon jó.

Legyetek áldottak!
Tünde-Lidia

  • Jóbel

Hozzászólások

ünnep

Botond atya nem tud részt venni az ünnepen, ezért neki képeslapot írunk. ha valaki üzenetet küld akár a facebookon létrehozott alkalomhoz, akár ide, azt továbbítjuk neki is, hadd örüljön. Az ő legfőbb gondja ma is az, ami aktív korában volt: nehogy abbahagyjuk az evangélium hirdetését!