Információk a 2004-es kurzusokhoz

KURZUSOK HELYE:

Árpád-házi Szt. Margit Evangelizációs Centrum, 9012 Győr-Ménfőcsanak, Horgas, u. 4.
Megközelíthető a Csanakon keresztülhaladó, vagy oda érkező buszokkal; a „malom”-nál, vagy a plébániánál kell leszállni, onnan rövid, öt-tíz perces séta. További információ a győri autóbusz-pályaudvaron.
Térkép a Centrum megközelítéséről, ill. részletes Győr térkép 2,2Mb PDF – Az Evangelizációs Centrum az F11-es szektorban – bejárat a Horgas u. és a Népfőiskola út sarkán.

JELENTKEZÉS

Jelentkezést csak jelentkezési lapon fogadunk el. A jelentkezési lapot a fenti posta címre küld és kérünk ne felejtkezz el a válaszborítékról sem!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

A kurzus kezdete előtt legkésőbb 3 héttel érkezzen meg a jelentkezési lapod, hogy a visszajelzést is időben kézhez kapd arról, hogy tudunk-e fogadni. Mivel maximum 50 fő vehet részt egy kurzuson, és 25 fő a minimális létszám, kérjük – a te érdekedben – jelentkezz időben!

HOZZÁJÁRULÁS

Tudjuk, hogy a kurzusok nem olcsók, ezért időben döntsd el, hogy melyikre akarsz jönni és gyűjtsél rá. Anyagi okok miatt azonban ne maradj távol. Jelezd előre és imádkozzunk együtt anyagiakért!

ÉRKEZÉS, ÉS AMIT HOZZ MAGADDAL

A kurzusok a megjelölt napon 17 órakor kezdődnek, és az adott napon 15 órakor végződnek. Hozz magaddal teljes Szentírást és jegyzetfüzetet. Kérjük légy pontos!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

e-mail: info@ujevangelizacio.hu
mobil: 06 30/406-0941

  • Jóbel