Őszi kurzusajánló 2019

Szeretettel ajánljuk számodra és barátaid, ismerőseid számára a Szent András Evangelizációs Iskola őszi kurzusait!

Az Ászáf kurzus célja, hogy mindannyiunkban kialakuljon a „dicsőítő szív”, amely szüntelenül magasztalni akarja az Urat. A kurzus szól mindazokhoz, akik vágynak az Úr szenvedélyesebb dicséretére és mélyebb megismerésére, nem csak a dicsőítésvezetőknek. → Ászáf kurzus • Kiskunfélegyháza, 2019. szeptember 20–22.

Ha fiatal vagy (18 és 28 év közötti) és keresed Istent, az élet értelmét vagy a helyedet a világban, akkor ezt a kurzust pont neked készítjük elő. Fiatalok tartjuk fiataloknak ezt az Új élet Krisztusban kurzust mégpedig fiatalos módon. Jöjj Szentlélek, ne félj! → Új élet Krisztusban kurzus fiataloknak • Szeged, 2019. október 4–6.

Az Új élet Krisztusban kurzus egyszerűen csak Jézusról és az örömhíréről szól. Semmi mást nem lehet a kurzuson megtudni Istenről, csak a legfontosabbat. Istennel élt életed alapjai. → Új élet Krisztusban kurzus • Csákvár, 2019. október 4–6.

Ha Budapesten már rég óta keresed ezt az Új élet Krisztusban kurzust, akkor eljött a Te időd. Ezen a hétvégén Istennel együtt járva tapasztalhatod meg előadásokon, kreatív imákon, énekeken, gyakorlatokon, a közösen megtapasztaltakon keresztül, hogy kicsoda Isten és ki vagy Te az ő számára. → Új élet Krisztusban kurzus • Budapest, 2019. október 11–13.

Mindannyiunknak van már valamilyen ismerete és tapasztalata Jézusról, de van négy ember, akinek a tapasztalatát a Szentlélek kiemelte és mércévé tette: ha olyannak ismerjük meg Jézust, mint amilyennek ők, az evangélisták látták, akkor valóban ismerjük az örök életet. → Jézus a négy evangéliumban kurzus • Veszprém, 2 hétvégén: 2019. okt. 18–20 és nov. 15–17.

Isten megismerhető. Ő nem hallgatag, bezárkózó valaki, hanem beszédes személy, akinek van mondanivalója az ember számára: életadó szavai. Róla szólnak a bibliai szent iratok. Az Úr Igéjének hallgatásától lángra lobban az emberi szív. Ez történt a két emmauszi tanítvánnyal. Ez történhet velünk is az Emmausz kurzuson. → Emmausz kurzus • Tiszaalpár, 2019. november 8–10.

Szeretettel várunk!

  • Jóbel